GENACOL 90 CAPSULE PACHET 3 LUNI

Genacol 90 capsule pachet 3 luni

Genacol este produsul natural numarul 1 pentru reducerea durerilor articulare. Ajuta la reducerea durerilor articulare legate de artroza / osteoartrita.Formula originala Genacol este un complex bioactiv al hidrolizatului de colagen, care a fost dovedit stiintific in doua studii clinice publicate. Importanta colagenului: colagenul este proteina structurala fibroasa ce alcatuieste fibrele albe (fibrele de colagen) ale pielii, tendoanelor, oaselor, cartilajelor si a tuturor tesuturilor conjunctive. Colagenul este proteina care formeaza suportul structurii corpului. Odata cu imbatranirea, corpul nostru produce mai putin colagen, iar lipsa colagenului se traduce prin osteoartrita degenerativa, durerile articulare, dureri din spate, riduri, lipsa fortei, flexibilitatii si multe altele. ...

342,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 15:00 si vei primi produsul maine intre orele 09:00-17:00
 In stoc
 

 

Genacol este produsul natural numarul 1 pentru reducerea durerilor articulare. Ajuta la reducerea durerilor articulare legate de artroza / osteoartrita.
Formula originala Genacol este un complex bioactiv al hidrolizatului de colagen, care a fost dovedit stiintific in doua studii clinice publicate.
Importanta colagenului: colagenul este proteina structurala fibroasa ce alcatuieste fibrele albe (fibrele de colagen) ale pielii, tendoanelor, oaselor, cartilajelor si a tuturor tesuturilor conjunctive. Colagenul este proteina care formeaza suportul structurii corpului. Odata cu imbatranirea, corpul nostru produce mai putin colagen, iar lipsa colagenului se traduce prin osteoartrita degenerativa, durerile articulare, dureri din spate, riduri, lipsa fortei, flexibilitatii si multe altele. Produsul Genacol contin tehnologia Aminolock Sequence, pentru a maximiza rezultatele produsului. Mai mult decat atat, Genacol este un supliment care contribuie la formarea tesutului conjunctiv, precum si la dezvoltarea si conservarea cartilajului. Formula originala Genacol permite obtinerea unor rezultate exceptionale in organismul uman atunci cand este consumat in mod regulat.
Genacol Original Formula este recomandat persoanelor care:
Doresc sa-si mentina cartilajul sanatos Sufera de dureri articulare (cum ar fi genunchiul, soldul, degetele etc.) Sufera de miscari limitate Au boli ale articulatiilor Ai un accident sportiv Sufera de articulatii suprasolicitate
Administrare: 3 capsule pe zi
Prezentare: 90 capsule

Marca: Genacol

S-ar putea sa-ti placa

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: