Happy Caps, 30 capsule, Parapharm

Happy Caps, 30 capsule, Parapharm

Descriere: Happy Caps-Capsule Antistres Parapharm Omul modern este supus, aproape in orice moment al zilei, stresului. Responsabilitatile permanente fata de familie si serviciu, conflictele, bolile si traumatismele, problemele financiare

18,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Happy Caps-Capsule Antistres Parapharm

Descriere: Happy Caps-Capsule Antistres Parapharm 

Omul modern este supus, aproape in orice moment al zilei, stresului. Responsabilitatile permanente fata de familie si serviciu, conflictele, bolile si traumatismele, problemele financiare, zgomotul si poluantii din mediul existential, stilul de viata cu ritm accelerat constituie factori de stres. 

Imbolnavirile sunt cauzate, intr -un procent incredibil de ridicat, de influentele nocive ale stresului asupra organismului. Ulcerul , arteroscleroza,hipertensiunea , diabetul , starile depresive , scaderea apetitului sexual sunt doar cateva din aceste boli . 

Cele doua plante medicinale care intra in compozitia acestor capsule sunt recunoscute pentru efectul lor adaptogen sirelaxant asupra organismului. 

Magneziul , este un mineral care joaca un rol crucial in transmiterea impulsului nervos , iar lipsa lui poate sa conduca la staride nervozitate . 

Compozitie Happy Caps:

Extract uscat din Hypericum perforatum , extract uscat din Pipper Methysticum, Lactat de magneziu . 

Administrare Happy Caps:

Se recomanda consumul de 2x2 capsule /zi, cu un pahar de lichid (apa minerala, suc de fructe ), de preferinta cu 20 de min. inainte de o masa principala, sau in caz de nevoie intr -o singura doza 2-4 capsule . Este contraindicata depasirea dozei zilnice recomandate. Produsul nu se recomanda copiilor si femeilor pe timpul sarcinii si alaptarii. 

Aceasta combinatie unica de superconcentrate din plante medicinale si minerale , poate transforma o zi mohorata de toamna din viata dumneavoastra, intr -o sclipitoare zi de primavara. Happy Caps-Capsule Antistres Parapharm

Producator: Parapharm

Prezentare: cutie x 30 capsule

Data ultimei actualizari: 12-04-2022

Parapharm
6421971000068

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.