Happy Caps, 30 capsule, Parapharm

Happy Caps, 30 capsule, Parapharm

Omul modern este supus aproape in orice moment al zilei stresului. Comanda produse naturiste antistres Happy Caps, 30 capsule, Parapharm - antistres sistem Nervos Depresii Parapharm

13,39 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Happy Caps-Capsule Antistres Parapharm

Descriere: Happy Caps-Capsule Antistres Parapharm 

Omul modern este supus, aproape in orice moment al zilei, stresului . Responsabilitatile permanente fata de familie si serviciu, conflictele, bolile si traumatismele, problemele financiare, zgomotul si poluantii din mediul existential, stilul de viata cu ritm accelerat constituie factori de stres. 

Imbolnavirile sunt cauzate, intr -un procent incredibil de ridicat, de influentele nocive ale stresului asupra organismului. Ulcerul , arteroscleroza,hipertensiunea , diabetul , starile depresive , scaderea apetitului sexual sunt doar cateva din aceste boli . 

Cele doua plante medicinale care intra in compozitia acestor capsule sunt recunoscute pentru efectul lor adaptogen sirelaxant asupra organismului. 

Magneziul , este un mineral care joaca un rol crucial in transmiterea impulsului nervos , iar lipsa lui poate sa conduca la staride nervozitate . 

Compozitie: Extract uscat din Hypericum perforatum , extract uscat din Pipper Methysticum, Lactat de magneziu . 

Administrare: Se recomanda consumul de 2x2 capsule /zi, cu un pahar de lichid (apa minerala, suc de fructe ), de preferinta cu 20 de min. inainte de o masa principala, sau in caz de nevoie intr -o singura doza 2-4 capsule . Este contraindicata depasirea dozei zilnice recomandate. Produsul nu se recomanda copiilor si femeilor pe timpul sarcinii si alaptarii. 

Aceasta combinatie unica de superconcentrate din plante medicinale si minerale , poate transforma o zi mohorata de toamna din viata dumneavoastra, intr -o sclipitoare zi de primavara. Happy Caps-Capsule Antistres Parapharm Producator: Parapharm Prezentare cutie x 30 capsule

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.