GinsenMax

GinsenMax, 60 comprimate, Dacia Plant

Supliment alimantar GinsenMax, 60 comprimate, Dacia Plant este un remediu traditional pentru cresterea vitalitatii si a energiei, dar si pentru combaterea stresului.

32,49 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

GinsenMax, 60 comprimate, Dacia Plant

Supliment alimantar GinsenMax, 60 comprimate, Dacia Plant este un remediu traditional pentru cresterea vitalitatii si a energiei, dar si pentru combaterea stresului.

In medicina traditionala, ginsengul se foloseste in stari de oboseala si epuizare, astenie, anemie, convalescenta, debilitate fizica.

GinsenMax este recomandat pentru imbunatatirea vitalitatii, cresterea performantelor fizice si rezistentei organismului. Suplientul GinsenMax reduce starile de oboseala fizica si mintala, epuizare si stres, ajutand organismul sa faca fata stresului cotidian. Este un bun regenerator si afrodisiac, creste fertilitatea la barbati.

GinsenMax contribuie la

  • - creste rezistenta, vitalitatea si tonusul organismului,
  • - reduce oboseala fizica si mentala.

Mod de administrare

  • Adulti si tineri peste 15 ani: cate 2 comprimate de 3 ori pe zi.
  • Copii intre 7 si 15 ani: cate 1 comprimat de 3 ori pe zi.
  • Se recomanda cure de 3 luni cu 3 saptamani pauza.

Ingrediente

ginseng (Panax ginseng) - extract hidroalcoolic 5% din radacini (250 mg); catina (Hippophae rhamnoides) - extract hidroalcoolic 10:1 din fructe (150 mg); polen (100 mg); agenti de incarcare: celuloza microcristalina, lactoza monohidrat; agent antiaglomerant: dioxid de siliciu coloidal.

Contraindicatii

Intoleranta la polen, lactoza sau la oricare dintre componentele produsului.

Comanda GinsenMax Dacia Plant la cel mai bun pret!

Data ultimei actualizari: 04.10.2022

6421930100235

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa