STRONG FORTA MASCULINA COSMOPHARM
La reducere!

Strong potenta, 30 tablete, Cosmopharm

Indicatii: tratament adjuvant pentru Potenta, beneficii: ejaculare precoce, disfunctie sexuala, probleme de erectie, erectie slaba, libido scazut, oboseala cronica.

54,20 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Strong potenta, 30 tablete, Cosmopharm

Proprietăți si beneficii:

Strong mareste durata actului sexual. Este un supliment si afrodisiac natural, ajuta la cresterea potentei pe cale naturala. Forta Masculina recomandat pentru potenta masculina si fertilitate. 

Compozitia 100% naturala a STRONG tablete pentru potenta asigura actiune eficienta impotriva problemelor de natura sexuala care pot aparea la barbati. STRONG nu are efecte secundare sau contraindicatii. Tratament naturist pentru disfunctia sexuala masculina. Cu o formula complexa Strong, contine ingrediente naturale, eficient in tratamentul disfunctiei erectile si in cresterea performantei sexuale la barbati.

STRONG contine 9 componente bioactive concentrate, extrase din plantele Coltii-babei, Maca, Fo-Ti, Branca-ursului, Damiana, Goji, Muira puama, Ginseng indian/ Ashwagandha, Ginseng Siberian, ale caror proprietati asigura o actiune rapida asupra factorilor care cresc libidoul, sustin performantele sexuale ale barbatului, virilitatea, ofera o erectie puternica si placere sexuala intensa.

Metoda unica de procesare a extrectelor din ingrediente 100% naturale, asigura o actiune terapeutica rapida si intensa. Datorita ingredientelor naturale special selectate, STRONG poate fi folosit in siguranta de catre barbati din toate categoriile de varsta. Fara reactii adverse. Nu creeaza dependenta si nu da dureri de cap.

Tribulus terrestris) – Favorizeaza dorinta si capacitatea sexuala; sustine sanatatea organelor de reproducere; sprijina sanatatea sistemului urinar;

FoTi (Poligonum multiflorum) – Eficient in disfunctie erectila, ofera vigoare sexuala; incetineste procesul de imbatranire celulara;

Maca (Lepidium meyenii) – Afrodisiac natural, energizeaza organismul, creste potenta masculina, rezistenta fizica si libidoul, sustine activitatea sexuala, performanta fizica si mentala;

Branca – ursului (Heracleum sphondylium) – Contribuie la functionarea normal a glandelor sexuale; sustine motilitatea optima a spermatozoizilor si creste numarul acestora, regleaza tensiunea arteriala.

Goji (Lycium barbarum) – Protejeaza organismul de stresul oxidativ, scade tensiunea arteriala, reduce oboseala si intareste bariera de protectie a organismului in fata agentilor nocivi;

Damiana (turnera difussa) – Combate dezechilibrele hormonale prin stimularea producerii hormonilor masculini si are efect afrodisiac natural;

Muira puama (Ptychopetalum olacoides) – Creste libidoul, potenta masculina si performantele sexuale.

Ginseng-siberian (Eleutherococcussenticosus) – Favorizeaza vitalitatea; ajuta la contracararea starilor de oboseala si stres; contribuie la activitatea mentala si cognitiva optima; sustine sistemul imunitar, imbunatateste functia sexuala la barbatii cu disfunctie erectile si ejaculare precoce.

Ginseng-indian/ Ashwagandha – Tonic adaptogen, creste anduranta fizica, rezistenta la stres psihic, sustine sanatatea organelor sexuale.

Tabletele se pot utiliza zilnic chiar inaintea actului sexual pentru a obtine o erectie puternica, stabila, precum si o forta si energie fizica crescuta.

O cura de 30 de zile cu STRONG te va ajuta sa obtii o erectie tare si un control asupra momentului ejacularii. Tabletele pentru potenta masculina se pot utiliza si ocazional, inaintea actului sexual, obtinand astfel o imbunatatire considerabila a performantelor sexuale.

Performanta sexuala, potenta maxima si fertilitate

Intarzie modificarile hormonale specifice inaintarii in varsta;

creste potenta pe cale naturala;

Combate dezechilibrele hormonale la barbati;

Stimuleaza producerea hormonilor masculini;

Creste performanta sexuala;;

Mareste durata actului sexual;

Creste calitatea, motilitatea si cantitatea lichidului spermatic;

Ajuta la combaterea disfunctiei erectile;

Previne ejacularea precoce si erectia slaba;

STRONG® tratament naturist creste libidoul si ofera o erectie puternica;

STRONG® combate impotenta si infertilitatea;

Creste energia fizica si rezistenta la stres emotional; 

Contribuie la sanatatea aparatului urinar;

Aplifica placerea sexuala pentru ambi parteneri;

 

Indicatii:

Tratament adjuvant pentru Potenta, beneficii: ejaculare precoce, disfunctie sexuala, probleme de erectie, erectie slaba, libido scazut, oboseala cronica.

Doze si mod de administrare:

Se recomanda o tableta/zilnic. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Nerecomandat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului.

CONTRAINDICATII:

Nu se administreaza copiilor si adolescentilor. INTERZIS SPORTIVILOR DE PERFORMANTA!

Compozitie

Ingrediente: 1 tableta (1000 mg):

Coltii-babei (Tribulus terrestres) – Extract hidroetanolic 20:1 din fructe 64 mg

Fo-Ti (Poligonum multiflorum) – Extract hidroetanolic 20:1 din radacina 64 mg

Maca (Lepidium meyenii) – Extract hidroetanolic 20:1 din radacina 64 mg

Branca – ursului (Heracleum sphondylium) – Extract hidroetanolic 20:1 din radacina 64 mg

Damiana (Turnera difussa) – Extract hidroetanolic 20:1 din frunze

Goji (Lycium barbarum) – Extract hidroetanolic 20:1 din fructe 32 mg

Muira puama (Ptychopetalum olacoides) – Extract hidroetanolic 20:1 din scoarta 32 mg

Ginseng-indian /Ashwagandha (Withania somnifera) – Extract hidroetanolic 20:1 din radacina 24 mg

Ginseng- siberian (Eleutherococcus senticosus) -Extract hidroetanolic 20:1 din radacina 24 mg

Nu contine alergeni. Valori nutritionale: 3,85 kj/ 0,92 kcal/tb.

Indicatii terapeutice: 

Potenta si Fertilitate

Denumirea comerciala a produsului:

Strong Forta Masculina

Forma farmaceutica:

tablete 

Prezentare:

30 tablete

Producator:

Cosmopharm

6424272009693

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.