Ulei de Catina si Coenzima Q10, 30 capsule - Parapharm

Ulei de Catina si Coenzima Q10, 30 capsule - Parapharm

Ulei de Catina si Coenzima Q10, 30 capsule (cardioprotector) Proprietăți si beneficii: Combinația unică de ulei de cătină și coenzima Q10, crește biodisponibilitatea compușilor activi prin sinergism. Uleiul obținut din fructul de cătină se remarcă prin  

19,60 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Ulei de Catina si Coenzima Q10, 30 capsule (cardioprotector)

Proprietăți si beneficii:

Combinația unică de ulei de cătină și coenzima Q10, crește biodisponibilitatea compușilor activi prin sinergism.

Uleiul obținut din fructul de cătină se remarcă prin conținutul ridicat de vitamine și provitamine, printre care cei mai importanți sunt carotenoidele. 

Coenzima Q10 este o substanță prezentă în toate celulele organismului și joacă un rol major în formarea energiei necesare la nivel celular. Este indispensabilă desfășurării normale a proceselor biochimice.

Studiile clinice arată că suplimentarea alimentației cu coenzima Q10 crește capacitatea funcțională a inimii. De asemenea, s-au obținut rezultate remarcabile în încetinirea procesului de îmbătrânire și combaterea obezității.

Beneficiile suplimentului Trigliceride + Colesterol Optim:

- crește capacitatea funcțională a inimii;

- combate obezitatea.

- încetinește procesul de îmbătrânire;

- reduce considerabil predispoziția la infarct. 

Compozitie:

Ulei de cătină - 1500,00 mg; Coenzima Q10 - 45,00 mg

Administrare:

Se recomandă consumul de 3 x 1 capsulă/zi. 

Prezentare: 30 capsule Parapharm.

Data ultimei actualizari: 21-04-2022

parapharm

Parapharm
6421971000242

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.