Pasta de dinti

Pasta de dinti pentru ingrijire orala

Alegerea pastei de dinți potrivite este esențială pentru menținerea unei igiene orale complete și a unor dinți sănătoși, albi și puternici. În această categorie, veți găsi produse populare de la Colgate, Elmex și Lacalut, precum și paste de dinți ecologice realizate din ingrediente naturale de companii precum Sensodyne sau GennaDent. Sunt disponibile paste remineralizante, anti-parodontite, anti-carii sau paste de dinti hipersensibile.

Comanda pasta de dinti naturala

Pasta de dinți este un element indispensabil al periajului, care curăță suprafața smalțului și a gingiilor, oferind dinților un alb natural și un aspect estetic. Pastele de dinți protejează împotriva bolilor gingivale și parodontale și au multe proprietăți pozitive pentru sănătatea cavității bucale. O pastă este o substanță care constă din ingrediente cu proprietăți de curățare, antibacteriene, antiinflamatoare, de albire și de revigorare. Pastele de dinți vin sub forma unei paste clasice sau sub formă de gel, în alb, albastru și chiar negru.

Cum alegi pasta de dinti in functie de ingrediente?

Ingredientele folosite determină proprietățile pastelor de dinți. Datorită proprietăților lor, distingem pastele de dinți cu proprietăți anti-carii, de albire, antibacteriene, revigorante, remineralizante și antiinflamatoare. Alegerea pastei de dinți potrivite este o chestiune individuală, în funcție de nevoile și starea de sănătate a pacientului. Visezi la un zâmbet alb ca zăpada, alegi o pastă de dinți cu proprietăți de albire. 

Cum să protejăm dinții împotriva cariilor? 

Pasta de dinți împotriva cariilor cu proprietăți remineralizante va ajuta cu siguranță în acest sens. În inflamația și sângerarea gingiilor, pastele de dinți cu proprietăți antibacteriene și antiinflamatorii care conțin extracte naturale din plante sau clorhexidină vor aduce o ușurare.

Ne cerem scuze pentru neplaceri.

Cauta din nou ce te intereseaza