Dureri de spate tratament naturist » Creme pentru durerile de spate

Dureri de spate tratament naturist

Durerea de spate este o problemă obișnuită care poate afecta randamentul la locul de munca si viața personală a unei persoane. Din fericire, există multe remedii si tratamente naturiste pentru a ajuta la ameliorarea durerii de spate.

Durerea inferioară a spatelui este o problemă larg răspândită, aproximativ 80% dintre adulti vor avea cel putin o data in viata o durere de spate.

Exista o serie de medicamentele pentru durerile de spate cum ar fi ibuprofenul sau acetaminofenul, pot ajuta la ameliorarea durerii. Pentru cei care doresc să încerce un tratament naturist pentru durerile de spate, pot opta pentru produsele prezente in magazinul nostru. Sunt disponibile creme pentru durerile de spate, creme care conțin capsaicina, un compus găsit în ardeiul iute. O astfel de crema este Pferdebalsam Hot. Arnica este un alt remediu homeopat pe care il puteti aplica direct pe piele pentru a trata durerea musculara, imflamatiile, vânătăi și leziuni minore. 

Filtre active

Alifie chinezeasca, 3,5 g, 120 buc, pentru farmacii, plafare, magazine online
60,00 RON
Nu sunt suficiente produse in stoc

Alifie chinezeasca, 3.5 g, 120 buc, pentru farmacii, plafare, magazine online Alifie chinezeasca 3.5 g,100 bucati pe ambalaj, crema vine in cutie ambalata individul cu traducere in limba romana. Alifie chinezeasca, (balsam, crema chinezesca) compozitie: Menthol 8%, Camphor 25%, Ulei de cuisoare 1.5%, Ulei Peppermint 16%, Ulei Cajuput 13%, Excipienti pana la 100%.

Indicatii: Produsul se utilizeaza ca adjuvant in: dureri reumatice, dureri musculare, dureri de cap, intepaturi de insecte. Se aplica cutanat pe zona afectata, se maseaza usor pana la absortia completa. Atentie: Numai p ...