Collagen Pure, 150g, Zenyth

Collagen Pure, 150g, Zenyth

Collagen Pure este un supliment alimentar pe bază de colagen de tip I și III Verisol®, sub formă de pulbere pentru piele, păr, unghii, articulații. Peptidele bioactive de colagen Verisol® sunt obținute printr-un proces patentat de hidroliză a colagenului de tip I și III.

85,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Collagen Pure, 150g, Zenyth

Collagen Pure este un supliment alimentar pe bază de colagen de tip I și III Verisol®, sub formă de pulbere pentru piele, păr, unghii, articulații. Peptidele bioactive de colagen Verisol® sunt obținute printr-un proces patentat de hidroliză a colagenului de tip I și III.

Colagenul este componenta structurală majoră a pielii, aproximativ 80% din greutatea uscată a pielii. Collagen Pure stimulează metabolismul colagenului pielii, favorizează regenerarea pielii, ajutând la îmbunătățirea structurii și aspectului pielii.

Beneficii Collagen Pure de la Zenyth pentru sanatate:

  • Colagenul reduce celulita și crește elasticitatea pielii
  • Protejează cartilajele articulare și redă mobilitatea
  • Colagenul întărește unghiile

 Colagenul Verisol®  din compozitie suplimentului Collagen Pure ajută la creșterea mai rapidă a unghiilor și la menținerea sănătății lor. Studiile arata ca o doză de 2,5 g Verisol® pe zi, timp de 3-6 luni, contribuie la reducerea semnificativă a celulitei si contribuie la refacerea matricei extracelulare a pielii.

Compozitie:

Peptide din colagen bovin/porcin hidrolizat, de tip I și III (Verisol®).

Cum se administreaza Collagen Pure de la Zenyth?

1-2 lingurițe dozatoare (3-6 g produs), în orice moment al zilei.

Pentru o mai bună asimilare a colagenului, produsul poate fi consumat seara înainte de culcare.

Porția zilnică de Collagen Pure furnizează 3 g colagen Verisol®. Vorbim în acest caz despre colagen pur de tip I și III, fără nici un fel de arome adăugate

Prezentare: 150 g capsule

Data ultimei actualizari: 28-03-2022

Zenyth
5941872401623
Fisa tehnica
Mod de prezentare:
150g

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.