Beauty Help Chocolate, 300 g - Zenyth

Beauty Help Chocolate, 300 g - Zenyth

Supliment alimentar Beauty Help Chocolate, 300 g - Zenyth, pentru frumusețe din interior, îmbunătățește de la nivel celular aspectul tenului, părului și unghiilor.

145,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Beauty Help Chocolate, 300 g, Zenyth

Supliment alimentar PREMIUM - Beauty Help cu gust de ciocolată (Chocolate), pentru frumusețe din interior. Formulă complexă 9-in-1 pentru piele, păr și unghii. Administrat în cure de minimum 3 luni, produsul Beauty Help îmbunătățește de la nivel celular aspectul tenului, părului și unghiilor.

Suplimentul Beauty Help este o formulă inovatoare, care reunește într-o formă concentrată cele mai renumite ingrediente din produsele nutricosmetice de lux, administrate intern. Asigură îngrijirea profundă a pielii, având efect susținut de „beauty from inside“ (frumusețe din interior).

Care sunt beneficiile Beauty Help ?

 • Acțiune anti-aging.
 • contribuie la susținerea sistemelor articular și cardiovascular și la întărirea imunității.
 • Netezirea ridurilor fine.
 • Întărirea unghiilor și firului de păr.
 • Estomparea petelor roșiatice în cuperoză.
 • Redarea elasticității și flexibilității pielii.
 • Stimularea microcirculației.
 • Estomparea petelor cutanate cauzate de expunerea la soare sau de vârstă.
 • Stimularea sintezei de colagen în corp și refacerea structurii de suport a pielii.
 • Hidratarea pielii din interior.
 • Micșorarea porilor dilatați.
 • Redarea fermității, elasticității și luminozității pielii.
 • Reducerea acneei ușoare și estomparea petelor lăsate de acnee.

Compozitie: 15 g produs (doza zilnică) conțin: 8000 mg peptide de COLAGEN bioactiv hidrolizat (Verisol® și Fortigel®, de origine animală); 40 mg ACID HIALURONIC; 30 mg CERAMOZIDE; 40 mg RESVERATROL; 5 UI (3,37 mg) VITAMINA E*; 1 mg ASTAXANTINĂ; 30 mg COENZIMA Q10 (Kaneka®); 200 mg VITAMINA C**; 100 mg OptiMSM®; 500 mg GLUCOZAMINĂ; 2300 mg INULINĂ și FOS (prebiotice). Alte ingrediente: proteine din zer, pudră de cacao, aromă naturală de ciocolată, extract de Stevia rebaudiana.

Cum se administreaza Beauty Help?

15 g pe zi (o linguriță dozatoare), de preferat dimineața înainte de masă. Doza maximă: 30 g (2 lingurițe dozatoare).

Beauty Help se administrează sub formă de shake-uri sau în amestec cu ceai, suc natural sau iaurt.

Contraindicații: copii, femei însărcinate sau care alăptează, persoane alergice la crustacee (glucozamina provine din crustacee) sau la oricare dintre ingrediente. În plus, varianta Beauty Help Chocolate nu este recomandată persoanelor cu intoleranță la lactoză, din cauza conținutului de proteine din zer.

Prezentare: 300 g.

Zenyth
Fisa tehnica
Mod de prezentare:
300 g
Ultima actualizare:
24.03.2022

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.