Tinctura de cretisoara fara alcool

Tinctura de Cretisoara fara alcool, 50ml, Dacia Plant

Tinctura de Cretisoara fara alcool, 50ml, Dacia Plant are efect de reglare hormonala, este cicatrizant si antiinfectios intestinal. Reduce starile neplacute care apar pe perioada ciclului menstrual.

11,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Tinctura de Cretisoara fara alcool, 50ml, Dacia Plant

Tinctura de Cretisoara fara alcool, 50ml, Dacia Plant are efect de reglare hormonala, este cicatrizant si antiinfectios intestinal. Reduce starile neplacute care apar pe perioada ciclului menstrual.

Dintre produsele vegetale administrate pe cale orală, solutiile sunt cel mai usor asimilate de catre organism. Extractul natural tinctura de cretisoara are efect de reglare hormonala, este cicatrizant si antiinfectios intestinal, astringent, hemostatic si antidismenoreic.

Cretisoara a fost utilizata inca din antichitate, atat pentru vindecarea afectiunilor ginecologice cat si pentru trezirea si amplificarea feminitatii fiind o planta asociata cu feminitatea!

Tinctura de cretisoara beneficii:

  • ajuta la pastrarea confortului inainte si in timpul ciclului menstrual.
  • Poate fi administrata si persoanelor cu interdictie la alcool.
  • Cretisoara este utilizata la tratarea sangerarilor menstruale abundente, dureri menstruale
  • Se recomanda pentru toate afectiunile ginecologice
  • benefica in tratarea afectunilor cavitatii bucale
  • Ajuta la ameliorarea durerilor reumatice.
  • Trateaza boala diareica infectioasa sau neinfectioasa. 

Mod de administrare

  • Copii si tineri intre 12 si 18 ani: cate 15-20 picaturi de 3 ori pezi.
  • Adulti: cate 20-30 picaturi de 3 ori pe zi.

Contraindicatii

Hipercoagulabilitate sanguina, sarcina, alaptare, persoane carora le este interzis/limitat consumul de alcool, intoleranta la oricare dintre componentele produsului.

Ingrediente

extract 1:6,7 in solutie hidroetanolica (raport alcool etilic 96⁰/apa: 35/65); din parti aeriene de cretisoara (Alchemilla vulgaris)(13,04%). Produsul nu contine conservanti si coloranti artificiali.

Data ultimei actualizari: 04.10.2022

6421930321296

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.