Whey Gold Standard Optimum Nutrition, proteina din zer, 0.9kg

Whey Gold Standard Optimum Nutrition, proteina din zer, 0.9kg

Whey Gold Standard Optimum Nutrition este un supliment nutritiv ce conține proteine din zer, in combinație funcțională de izolat, concentrat și hidrolizat din zer cu absorbție rapidă și gust excelent.

179,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Whey Gold Standard Optimum Nutrition, proteina din zer, 0.9 kg

Whey Gold Standard Optimum Nutrition este un supliment nutritiv ce conține proteine din zer, in combinație funcțională de izolat, concentrat și hidrolizat din zer cu absorbție rapidă și gust excelent.

Beneficii:

  • Goldstandard whey este cea mai vanduta proteina din zer din lume.
  • Ofera 24 g de proteine din zer sustinand cresterea in masa musculara. 
  • pentru sustinere musculara & refacere
  • cea mai vanduta pudra proteica din zer din lume
  • 24 g de proteina din zer premium, cantitate scazuta de zahar
  • Gust excelent
  • Dupa antrenament, corpul foloseste proteina pentru a repara si reconstrui fibrele musculare. 
  • Fiecare servire cu gust delicios ofera 24 g de proteina din zer pentru a sustine masa musculara si 5.5 de BCAA, aparut in mod natural.
  • doar 1 g de grasimi, 1.2 g de zaharuri, 1.6 g de carbohidrati (la aroma vanilla ice cream).
  • disponibila intr-o varietate larga de marimi si arome
  • produs certificat Informed Choice

Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care se numără printre cele mai bine vândute suplimente proteice din lume.

Tabelul valorilor nutriționale

Valori nutriționale (Bogat în ciocolată)1 doză (31 g)
Valoare energetică 485 kJ / 116 kcal
Grăsimi 1.4 g
- acizi grași saturați 0.5 g
Carbohidrați 1.3 g
- zaharuri 0.7 g
Fibre 0.7 g
Proteine 24 g
Sare 0.11 g

Izolatul din zer reprezintă cea mai mare parte a acestui supliment proteic multicomponent. Izolatul din zer este obținut din concentrat din zer printr-un proces suplimentar de filtrare, grație căruia izolatul are o proporție mai mare de proteine, în același timp având mai puțin zahăr și grăsimi. În plus are o rată de absorbție rapidă (10 g de proteine pe oră).

Administrare:

Gold Standard 100% Whey Protein este ideala atunci cand se consuma dimineata sau cu 30 de minute inainte sau imediat dupa antrenament. Pur si simplu, adauga o masura cu varf in 180-240 ml de apa rece.

Ingrediente:

Aromă Bogat în ciocolată: Amestec de proteine din zer (93%) [Lapte] (Izolat proteic din zer, Concentrat proteic din zer, Hidrolizat proteic din zer, emulgator: lecitină din soia), cacao pudră degresată, aromă, agent de îngroșare (gumă xantan), îndulcitori (sucraloză, acesulfam de potasiu).

5060469988504

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.