Vitamina E, 60 capsule, Zenyth

Vitamina E, 60 capsule, Zenyth

Supliment Vitamina E, 60 capsule, Zenyth protejează celulele împotriva stresului oxidativ si conține cinci forme de vitamina E, în formă naturală, neesterificată.

71,40 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Vitamina E, 60 capsule, Zenyth

Supliment Vitamina E, 60 capsule, Zenyth protejează celulele împotriva stresului oxidativ si conține cinci forme de vitamina E, în formă naturală, neesterificată.

Supliment alimentar 100% natural, recomandat pentru protecția celulelor împotriva stresului oxidativ și reducerea producției de radicali liberi în organism. Vitamina E este implicată cu rol funcțional în sistemele muscular, nervos și glandular, precum și în procesul de îmbătrânire.

Vitamina E menține funcționarea organitelor intracelulare și asigură stabilitatea și integritatea membranelor celulare.

Care sunt beneficiile Vitamina E, 60 capsule, Zenyth?

  • supliment împotriva stresului oxidativ
  • reduce producția de radicali liberi în organism
  • ajuta la buna functionare a sistemelor muscular, nervos și glandular,

Compozitie: 

Făină de orez (agent de încărcare natural), extract din fruct de palmier (Elaeis guineensis), standardizat în 20% complex de tocoferol (d-alfa-tocoferol) și tocotrienoli (alfa-, beta-, gamma și delta-tocotrienoli), capsulă vegetală: hipromeloză.

Administrare:

Adulți: 1 -2 capsule/zi, după masă sau conform recomandării specialistului.

Contraindicații: Femeile însărcinate sau cele care alăptează, precum și persoanele aflate în tratament cu anticoagulante vor cere sfatul medicului înainte de administrare.

Prezentare: 60 capsule

Data ultimei actualizari: 31-03-2022

Zenyth
5941872400916
Fisa tehnica
Beneficii:
intarzzie procesul de îmbătrânire
Mod de prezentare:
60 capsule

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa