Liv 52, 100 tablete, Himalaya

Liv 52, 100 tablete, Himalaya

Liv 52, 100 tablete, Himalaya Liv.52 tablete prin compozitia sa are proprietati ce sustine functiile hepato-biliare. Liv 52 proprietati: protejeaza ficatul impotriva daunatoare a alcoolului, a medicamentelor si a diverselor toxine, ajuta in procesul de regenerare hepatica, impiedica depunerea grasimii pe ficat, colagog si coleretic, stimuleaza contractia colecistului si determinand eliminarea secretiilor din vezica biliara; imbunatateste digestia alimentelor si apetitul, este un adjuvant in tulburarile de functionare a vezicii biliare si a ficatului. Mod de administrare: Copii peste 6 ani 1 tableta de 2 ori pe zi. Adulti 2 tablete de 2-3 ori pe zi. Ingrediente: Cichorium intybus, Capparis spinosa, , Oxid de fier (Mandur bhasma), Terminalia arjuna, Cassia occidentalis, Solanum nigrum, Achi

35,60 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Liv 52, 100 tablete, Himalaya

Liv 52 tablete prin compozitia sa are proprietati ce sustine functiile hepato-biliare. 

Liv 52 proprietati

protejeaza ficatul impotriva daunatoare a alcoolului, a medicamentelor si a diverselor toxine, ajuta in procesul de regenerare hepatica, impiedica depunerea grasimii pe ficat, colagog si coleretic,stimuleaza contractia colecistului si determinand eliminarea secretiilor din vezica biliara; imbunatateste digestia alimentelor si apetitul, este un adjuvant in tulburarile de functionare a vezicii biliare si a ficatului. 

Mod de administrare

Copii peste 6 ani 1 tableta de 2 ori pe zi. 

Adulti 2 tablete de 2-3 ori pe zi. 

Ingrediente

Cichorium intybus, Capparis spinosa, , Oxid de fier (Mandur bhasma), Terminalia arjuna, Cassia occidentalis, Solanum nigrum, Achillea millefolium, Tamarix gallica. 

Prezentare

100 tablete

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.