Dulceata de fructe de padure Bun de Tot readuce la viata reteta veritabila. Contine ingrediente 100% naturale si readuce pe papilele gustative ale consumatorului savoarea autentica si inconfundabila a fructelor de padure. Intr-o cantitate de 100 de grame a produsului nostru se regasesc 70 de grame de fruct. Atunci cand sunteti in cautarea unei gustari usoare intre mesele principale, un desert delicios sau un mic dejun sanatos, dulceata de fructe de padure Bun de Tot e exact ceea ce aveti nevoie.

Produs natural din fructe de padure, indulcit cu suc de struguri.

Cum influenteaza zmeura organisumul: ajuta la digestie, este un tonic general, sprijina evacuarea toxinelor,  normalizeaza tranzitul intestinal si impiedica aparitia diareei, ajuta la eliminarea substantelor toxice din corp prin trasnpiratie, actioneaza asupra apiteliului renal crescand capacitatea de urina evacuata si ajuta la disparitia spasmelor gastrointestinale.

Ce efect au afinele asupra organismului: au efect antiinflamator, antihelmintic, antiseptic intestinal, urinar, au efect diuretic si e de ajutor in tratamentul diabetului, protejaza vasele de sange si organismul in lupta impotriva radiatiilor si contibuie la regenerarea purpuriilor retinieni. 

Cum ajuta murele buna functionare a organismului: au efect laxativ, antidiareic si dezinfectant, sunt de ajutor in redarea acuriatii vizuale si in refacerea celulor afectate din sistemul digestive, eficient adjuvant in caz de infectii urinare, hemoroizi, diaree, amigdalita, fisuri anale sau psoriazis.

Dulceata de fructe de padure - producator Dacia Plant, se gaseste in categoria Produse BIO

Compoziția dulcetii de fructe de padure Bun de Tot:

  • -are in componenta minim 50% fructe de padure (zmeura, mure, afine)
  • -pectina de mar
  • -contine suc concentrat de struguri, obtinut prin evaporarea usoara in vid la temperatura mare: 60 de grade Celsius.

Contine 50 de grame de fructe pentru 100 de grame din produsul finit.

Ambalare: 360 g

Recently added our store

10 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to compare.