Bio Maca, 60 capsule - Zenyth
La reducere!

Bio Maca, 60 capsule, Zenyth

Bio Maca, 60 capsule, Zenyth este un supliment alimentar 100% natural, organic, recomandat pentru susținerea sănătății sexuale, tonic, afrodisiac, energizant.

42,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Bio Maca, 60 capsule, Zenyth

Supliment alimentar organic, Bio Maca, 60 capsule - Zenyth cu o concentratie de 600 mg/capsulă, are efect tonic, afrodisiac, energizant si ajuta la susținerea sănătății sexuale.

Bio Maca este un supliment alimentar 100% natural recomandat femeilor și bărbaților pentru susținerea sănătății sexuale și reproductive. Este indicat pentru reducerea problemelor asociate scăderii libidoului, fertilității și dinamicii sexuale.

Care sunt beneficiile Bio Maca?

  • acțiune afrodisiacă, adaptogenă și antioxidantă;
  • reglarea menstruaţiei.
  • stimularea energiei fizice;
  • menținerea nivelului normal al colesterolului și glicemiei;
  • creșterea acuității mentale;
  • acțiune revitalizantă, energizantă;
  • întărirea sistemului imunitar;

Compozitie: Pulbere din rădăcină de Maca bio

Cum se administreaza Maca Zenyth?

  • Doze adulți: câte 1-3 capsule de 1-2 ori pe zi.
  • Doza maximă: 6 capsule/zi. Se recomandă pauză de o săptămână la fiecare 3 săptămâni de utilizare, timp de maximum 3 luni.

Contraindicații: Persoanele cu hipertensiune sau cu afecțiuni cardiace vor consulta medicul înainte de utilizare. Nu se recomandă administrarea produsului la copii, femei însărcinate sau care alăptează.

Prezentare: 60 capsule

Zenyth
5941872400701
Fisa tehnica
Mod de prezentare:
60 capsule
Ultima actualizare:
24.03.2022

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.