Black Cohosh, 30 capsule, Zenyth
Pret redus

Black Cohosh, 30 capsule, Zenyth

Supliment alimentar Black Cohosh, 30 capsule, Zenyth pentru reducerea simptomelor menopauzei din extract standardizat din rădăcină de Cimicifuga racemosa.

17,60 RON 21,50 RON - 3,90 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Black Cohosh, 30 capsule, Zenyth

Supliment alimentar Black Cohosh, 30 capsule, Zenyth pentru reducerea simptomelor menopauzei din extract standardizat din rădăcină de Cimicifuga racemosa. Această plantă este recunoscută pentru efectele sale în asigurarea unui flux limfatic normal și în menținerea confortului la menopauză.

Black Cohosh/Cimicifuga, numită și „iarba lui Cristofor“, este una dintre cele mai populare plante folosite în reducerea simptomelor menopauzei.

Beneficiile Black Cohosh asupra sanatatii?

  • Reduce simptomele menopauzei (bufeuri, nervozitate, tulburări de somn, dureri de cap, amețeli, palpitații, depresie, vagin uscat, apetit exagerat).
  • Reduce manifestările cauzate de deficitul de estrogen (îmbătrânirea prematură a pielii, uscăciunea și subțierea mucoasei vaginale, tulburările cardiovasculare).
  • Contribuie la managementul sindromului de ovar polichistic (PCOS).
  • Îmbunătățește relaxarea vasculară la nivelul pielii, mucoaselor și a vaselor de sânge.
  • Reduce pierderile de masă osoasă și menține densitatea și volumul osos.

Black Cohosh acționează ca un fitoestrogen natural, prin modularea selectivă a receptorului de estrogen, reduce din simptomele apărute o dată cu menopauza – bufeurile, transpirațiile, tulburările emoționale.

Ingrediente/capsulă:

40 mg extract din rădăcină de Cimicifuga racemosa sau Actaea racemosa), cu minimum 2,5% glicozide triterpenice, pe suport de maltodextrină și dioxid de siliciu;

Celuloză microcristalină.

Capsulă vegetală: hipromeloză.

Mod de administrare

Adulți: Câte o capsulă de 1-2 ori pe zi, de preferat înainte sau în timpul meselor, sau conform recomandării specialistului.

Se recomandă utilizarea continuă timp de minimum 3 luni.

Atenționări

Produs nerecomandat femeilor însărcinate sau persoanelor cu alergie la oricare dintre ingrediente.

Femeile care alăptează, care doresc să rămână însărcinate, precum și persoanele cu afecțiuni hepatice vor administra produsul doar la recomandarea specialistului.

A nu se administra concomitent cu medicamente antihipertensive sau cu produse pe bază de fier.

Prezentare: 30 capsule

Data ultimei actualizari: 28-03-2022

Zenyth
5941872402101

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.