Pompa piriforma, nr 6, Sanity (125ml)

Pompa piriforma, nr 6, Sanity (125 ml)

Pompa Piriforma nr 6 Sanity 125ml Descriere: Pompa piriforma nr 6 SANITY 125ml Para auriculara ar trebui folosita doar de personalul medical (doctor sau asistent).Acest produs in cazul nefolosirii corecte poate avea ca efect penetrarea timpanului. Lichidul din para trebuie sa aiba aproximativ aceeasi temperatura cu corpul. Daca orice parte componenta se deterioreaza sau este deteriorata aruncati produsul cu totul. Inainte de prima folosire ca si apoi dupa folosirea parei spalati si sterilizati in apa clocotita. Asigurati-va ca apa acopera in intregime produsul.  Capacitate 125ml Producator: Sanity Germania Comanda: Pompa Piriforma nr6 Sanity 125ml ...

16,99 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim! Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim!

Descriere

Pompa Piriforma nr 6 Sanity 125ml

Descriere: Pompa piriforma nr 6 SANITY 125ml Para auriculara ar trebui folosita doar de personalul medical (doctor sau asistent). Acest produs in cazul nefolosirii corecte poate avea ca efect penetrarea timpanului. Lichidul din para trebuie sa aiba aproximativ aceeasi temperatura cu corpul. Daca orice parte componenta se deterioreaza sau este deteriorata aruncati produsul cu totul. 

Inainte de prima folosire ca si apoi dupa folosirea parei spalati si sterilizati in apa clocotita. Asigurati-va ca apa acopera in intregime produsul. 

Capacitate 125ml 

Producator: Sanity Germania 

Comanda: Pompa Piriforma nr 6 Sanity 125ml

Fisa tehnica

Sanity

S-ar putea sa-ti placa