BiSeptol apa de gura

BiSeptol Apa de Gura, 480ml, Dacia Plant

Produsul BiSeptol Apa de Gura, 480ml, Dacia Plant este o solutie eficienta tinand cont de contextual actual, cand igiena personala este mai importanta ca oricand.

17,30 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

BiSeptol Apa de Gura, 480ml, Dacia Plant

Produsul BiSeptol Apa de Gura, 480ml, Dacia Plant este o solutie eficienta tinand cont de contextual actual, cand igiena personala este mai importanta ca oricand.

BiSeptol Apa de gura este o solutie eficienta, perfecta pentru indepartarea mirosurilor neplacute ale gurii si improspatarea respiratiei.

Albastrul de metilen este un antimicrobian suficient de puternic pentru a lupta împotriva unei infecții ale tractului urinar, dar este util atunci când este combinat cu alte medicamente, cum ar fi un antibiotic antibacterian sau alte medicamente.

Este si  un foarte bun antiviral, antibacterian și antifungic. Este folosit și pentru tratarea sângelui donat de la donatori, sânge care trebuie, într-un fel, purificat de virsururi și bacterii.

De ce BiSeptol Apa de gura?

Are o reteta complexa, naturala din uleiuri esentiale (menta si eucalipt)

  • Contine albastru de metilen si Argint Ionic. 
  • Este un produs fara aspartam, fara alcool, fara clor/fluor, fara parabeni.
  • Contribuie la
  • Indepartarea mirosurilor neplacute ale gurii si improspatarea respiratiei.
  • improspateaza respiratia;acționeaza impotriva bacteriilor din cavitatea bucala;
  • ajuta la reducerea placii bacteriene de la suprafata dintilor;
  • ajuta la prevenirea aparitiei cariei dentare.

Mod de administrare

Se clătește gura cu 10-15 ml apă de gură timp de 30-60 secunde. Se utilizează de 2-3 ori pe zi, sau la nevoie.

Ingrediente

apă purificată; extract de Stevia rebaudiana cu 60% rebaudiozidă A; argint ionic 5 ppm; soldoc PG410; eucalipt-mentol; albastru de metilen soluție 1%; ulei esențial de mentă (Mentha arvensis); ulei esenţial de eucalipt (Eucalyptus globulus).

Precautii

În cazul contactului accidental cu ochii se înlătură prin spălare cu apă rece. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor.

Data ultimei actualizari: 04.10.2022

6421930322811

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa