Vitamina C Premium 1000 mg cu rodie, bioflavonoide si resveratrol, 60 capsule, Zenyth

Vitamina C Premium 1000 mg cu rodie, bioflavonoide si resveratrol, 60 capsule, Zenyth

Supliment alimentar Vitamina C Premium 1000 mg cu rodie, bioflavonoide si resveratrol pentru funcționarea normală a sistemului imunitar.

66,60 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Vitamina C Premium 1000 mg cu rodie, bioflavonoide si resveratrol, 60 capsule, Zenyth

Supliment alimentar Vitamina C Premium 1000 mg cu rodie, bioflavonoide si resveratrol pentru funcționarea normală a sistemului imunitar.

Aliatul tău pentru o imunitate de fier! Vitamina C cu rodie, bioflavonoide și resveratrol.

Ce este Vitamina C Premium?

Vitamina C face parte din categoria vitaminelor solubile în apă, ceea ce înseamnă că organismul nu le poate stoca. Așadar, este necesar să consumi zilnic suficientă Vitamina C pentru a-ți menține sistemul imunitar puternic.

Vitamina C + bioflavonoide  = absorbție mărită a Vitaminei  C!

Cum funcționează ?

  • Contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.
  • Susține metabolismul energetic normal. Îmbunătățește și restabilește capacitățile fizice și psihice ale organismului.
  • Susține funcționarea normală a sistemului nervos și menține echilibrul psihic.
  • Este un antioxidant puternic și reduce efectele nocive ale radicalilor liberi asupra organismului. Protejează celulele de efectele stresului oxidativ.
  • Contribuie la formarea colagenului pentru funcționarea normală a sistemului osos, ligamentelor, pielii, dinților și gingiilor.
  • Contribuie la menținerea sănătății vaselor de sânge.
  • Ajută la regenerarea formei reduse a vitaminei E.
  • Crește absorbția fierului.
  • Contribuie la funcționarea optimă a sistemului digestiv, în cazul copiilor este recomandată pentru creșterea poftei de mâncare.
  • Are efect antiinflamator.
  • Menține sănătatea ochilor.
  • Contribuie la cicatrizarea și regenerarea celulară.

Compozitie:

Ingrediente/capsulă Vitamina C cu rodie, bioflavonoide și resveratrol: Vitamina C/acid ascorbic–1000 mg; pulbere din suc concentrat de rodie (Punica Granatum), în bază de maltodextrină – 221,5 mg; extract de Morcov-purpuriu (Daucus carota), în bază de maltodextrină – 65 mg; extract de portocală dulce (Citrus sinensis), standardizat la 90% bioflavonoide exprimate în hesperidină – 55,5 mg; extract hidroetanolic 200:1 din pielițe de struguri (Vitis vinifera), standardizat în 50% trans-resveratrol – 8 mg; capsulă din gelatină.

Cum se administreaza ?

Doza uzuală: Adulți – o capsulă pe zi, înghițită ca atare sau desfăcută și dizolvată pulberea în apă.

O capsulă conține 1000 mg Vitamina C*

Există efecte secundare?

La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare. Supradozarea produsului poate cauza diaree, greață, senzație de arsură epigastrică, insomnie, crampe.

Prezentare: 60 capsule

Data ultimei actualizari: 05-04-2022

Zenyth
5941872401197

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.