Apidermaliv gel de dus 250ml Complex Apicol

Apidermaliv gel de dus 250 ml Complex Apicol

Apidermaliv gel de dus 250ml Complex Apicol Descriere: Apidermaliv gel de dus 250ml Complex ApicolGelul de dus Apidermaliv rasfata delicat pielea datorita combinatiei de ulei de masline, unt de shea si laptisor de matca. Uleiul de masline hraneste in profunzime pielea mentinand-o supla si elastica, in timp ce untul de shea repara pielea ranita si intensifica circulatia. Laptisorul de matca, untul de shea si uleiul de masline sunt un rasfat regal pentru pielea corpului. Prezentare: flacon 250mlProducator Complex ApicolComanda: Apidermaliv gel de dus 250ml Complex Apicol ...

14,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Apidermaliv gel de dus 250ml Complex Apicol

Descriere: Apidermaliv gel de dus 250ml Complex Apicol 

Gelul de dus Apidermaliv rasfata delicat pielea datorita combinatiei de ulei de masline, unt de shea si laptisor de matca. 

Uleiul de masline hraneste in profunzime pielea mentinand-o supla si elastica, in timp ce untul de shea repara pielea ranita si intensifica circulatia. 

Laptisorul de matca, untul de shea si uleiul de masline sunt un rasfat regal pentru pielea corpului. 

Prezentare: flacon 250ml 

Producator Complex Apicol 

Comanda: Apidermaliv gel de dus 250ml Complex Apicol

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.