Apidermin gel de dus cu laptisor de matca, 250 ml, Complex Apicol

Apidermin, gel de dus cu laptisor de matca, 250 ml, Complex Apicol

12,98 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Apidermin, gel de dus cu laptisor de matca, 250ml, Complex Apicol

Produse Apidermin, gel de dus cu laptisor de matca, producator Complex Apicol 

In rasfatul apicosmetic pentru dus produsul Apidermin, cu proprietatile antirid ale laptisorului de matca sunt dublate in lupta impotriva imbatranirii timpurii a pielii de uleiul de nuci de macadamia. 

Laptisorul de matca, o hrana regala, complex de vitamine este cel mai puternic aliat natural in lupta impotriva ridurilor, hidratand pielea si stimuland regenerarea celulara. 

Prezentare: flacon 250 ml 

Producator Complex Apicol 

Comanda: Apidermin, gel de dus cu laptisor de matca, Complex Apicol 

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.