Es-Liver 100, 30 capsule, Parapharm

Es-Liver 100, 30 capsule, Parapharm

32,70 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 15:00 si vei primi produsul maine intre orele 09:00-17:00
 In stoc
 

 

Es-Liver 100 Parapharm

Compozitie Acid linoleic conjugat, L-Ornitin cetoglutarat, S-Adenozil metionina, DL-Metionina, extract uscat din Schizandra fruct, extract uscat din armurariu seminte, vitamina B3, B1, B2, B6, B7, B12, Acid alfalipoic, crom, seleniu. Indicatii -organismul uman vine in contact zilnic cu agenti nocivi care sunt neutralizati in ficat. excesul de alcool, medicamentele, fumul de tigara, dar si o cura solara puternica afecteaza serios capacitatea ficatului de a neutraliza toxinele rezultate in urma agresiunii acestor agenti nocivi. 

Astfel se impune folosirea unor alimente hepatoprotectoare care sa ajute ficatul in procesul de detoxifiere al organismului. Suplimentul alimentar Essential-Liv 100 comtine aminoacizi, extracte vegetale, vitamine si minerale a caror efect hepatoprotector a fost demonstrat prin teste clinice. 

Pentru mentinerea sanatatii se recomanda folosirea acestui supliment alimentar sub forma unor cure regulate de 60 de zile, de doua ori pe an (primavara si toamna) 

Actiune: hepatoprotector si hepatoregenerator foarte eficient elimina grasimile acumulate in ficat activeaza celula hepatica regenereaza ficatul cirozat foarte util in profilaxia bolilor de ficat. 

Se recomanda consumul de 3 capsule/zi, cu un pahar de lichid (apa minerala), de preferinta pe stomacul gol, intre mesele principale. 

Prezentare: cutie x 30 cps Parapharm