Redigest Plus 40 cpr Hofigal

Redigest Plus, 40 comprimate, Hofigal

supliment alimentar Redigest Plus, 40 comprimate, Hofigal pentru asigurarea necesarului de enzime și fitonutrienţi, util în completarea și normalizarea dietelor dezechilibrate.

23,20 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Redigest Plus, 40 comprimate, Hofigal

supliment alimentar Redigest Plus, 40 comprimate, Hofigal pentru asigurarea necesarului de enzime și fitonutrienţi, util în completarea și normalizarea dietelor dezechilibrate.

Recomandari:

  • Ajuta la imbunatatirea procesului de digestie, contribuind la reglarea procesului de absorbtie a substantelor nutritive si repartizarea acestora in organism;
  • Are un aport important in asigurarea enzimelor si substantelor bioactive necesare pentru completarea si normalizarea dietelor dezechilibrate in: hepatita cronica, ulcer gastric si duodenal, gastrita, duodenita, colopatii cronice si functionale, dismicrobism intestinal, pancreatita, dischinezie biliara, litiaze biliare si renale, sindrom postcolecistectomie, indigestii acute, alergodermii de cauze alimentare.
  • Este benefic in stimularea si mentinerea proceselor metabolice ale organismului in parametri fiziologici. 

Mod de administrare: Adulti: Doza de atac: 2 comprimate de 3 ori pe zi cu o jumatate de ora inaintea meselor sau la 2 ore dupa mese. 

Doza de intretinere: 2 comprimate de 2 ori pe zi (inaintea meselor de pranz si seara sau la 2 ore dupa mese). 

Pentru afectiunile cronice: doza de intretinere in cure de cate 3 saptamani cu pauze de 3-5 zile; se recomanda utilizarea permanenta in boli digestive cronice. 

  • Copii 1-3 ani: o jumatate de comprimat de 3 ori pe zi. 
  • Copii 3-12 ani: 1 comprimat de 3 ori pe zi. Forma de prezentare: cutie plianta continand 4 blistere (10 comprimate acoperite / blister). 

Compozitie:

un comprimat acoperit contine 280,00 mg concentrat hidrolizat din cuticula de pipota de pui, 180,00 mg extract uscat din fructe de armurariu (Cardui marianae fructus), 153,00 mg extract uscat din fructe de zmeur (Rubii idaei fructus), 488,00 mg extract uscat din tuberculi de topinambur (Helianthi tuberosus tuber) si excipienti (aerosil, hidroxipropilmetilceluloza, guma arabica, fructoza, talc, glucon delta lactone) pana la 1200,00 mg. 

Produsul NU contine lactoza! Redigest plus Hofigal 40 cpr 

Producator: Hofigal

Hofigal
5944723005773

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.