Trifyla
La reducere!

Trifyla, 120 tablete, Ayurmed

Supliment alimentar Trifyla, 120 tablete, Ayurmed obținut din amestecul a trei fructe, pentru sănătatea și funcționarea normală a sistemului digestiv.

62,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Trifyla, 120 tablete, Ayurmed

Supliment alimentar Trifyla, 100 tablete, Ayurmed obținut din amestecul a trei fructe, pentru sănătatea și funcționarea normală a sistemului digestiv.

Asigură o digestie optimă prin normalizarea acidității gastrice, a secreției și funcționării enzimelor digestive, protecția mucoasei gastrice și intestinale.

Menținerea tranzitului intestinal normal asigură restabilirea frecvenței și consistenței scaunelor susținând eliminarea din tubul digestiv a toxinelor provenite din alimentație sau dintr-o digestie deficitară, echilibrând astfel procesul natural de detoxifiere. '

Contribuie la mobilizarea și eliminarea toxinelor din sânge și în special la curățarea și detoxifierea colonului. '

Echilibrează asimilarea nutrienților și eliminarea produselor nedigerate. Datorită controlului asupra bacteriilor și fungilor contribuie la menținerea echilibrului florei intestinale care are un rol esențial în procesul de digestie și imunitate a organismului.

TRIFYLA ajută sistemul hepatobiliar prin susținerea regenerării celulelor hepatice, menținerea în parametrii normali a nivelului enzimelor hepatice și a secreției și fluxului biliar. Conținutul mare de vitamina C contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și la susținerea sistemului imunitar.

Funcționarea normală a sistemului digestiv, imunitar și antioxidant, contribuie la menținerea vitalității și sănătății întregului organism.

Trifyla contribuie la:

  • menține sanatatea sistemului digestiv;
  • ajuta la o digestie normală, normalizarea acidității gastrice, a secreției și funcționării enzimelor digestive; protecția mucoasei gastrice și intestinale,
  • menținerea tranzitului intestinal normal, asigurând restabilirea consistenței scaunelor, detoxifierea si curățarea colonului;
  • menținerea în parametrii normali a nivelului enzimelor hepatice și fluxului biliar; regenerarea celulelor hepatice
  • susținerea capacității de autoapărare prin susținerea sistemului imunitar și protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Modul de utilizare:

Copii 5-14 ani: câte 1/2 tabletă de 3 ori pe zi;

Copii peste 14 ani și adulţi: câte 1-2 tablete de 3 ori pe zi.

Se administrează cu 30 minute înainte de mesele principale, minim 1 lună, optim cure de 3 luni.

Atenționări: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Fără efecte adverse la doza și modul de utilizare recomandate. Produsul nu conține substanțe cu potențial alergenic. A se păstra la temperatura camerei, în locuri ferite de căldură, umezeală și lumină. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

Ingrediente:

Terminalia belerica (Bibhitaki), pulbere de fructe – 150 mg;

Terminalia chebula (Haritaki), pulbere de fructe – 150 mg;

Emblica officinalis (Amla), pulbere de fructe – 150 mg;

Acacia arabica (Guma acacia – excipient) – 50 mg.

Emblica officinalis (Amla) – pulberea din fructe de Amla are un conținut foarte ridicat de vitamina C și alți fitonutrienți esențiali în susținerea sistemului imunitar prin formarea de globule albe și anticorpi care sunt implicați în lupta împotriva infecțiilor bacteriene sau virale. Datorită compoziției, fructele au proprietăți antioxidante puternice, protejând organismul de stresul oxidativ și procesele degenerative. De asemenea susține digestia și procesul de detoxifiere, mărind starea de sănătate, vitalitatea și longevitatea.

Terminalia chebula (Haritaki) –  laxativ natural care normalizează tranzitul intestinal, durerile abdominale asociate si reduce balonarea. Prin reglarea frecvenței scaunelor, purifică organismul pe cale naturală prin eliminarea toxinelor existente în colon din cauza unei digestii deficitare sau a alimentației. Fructul este un laxativ ușor, stimulează apetitul, asigurând motilitatea normală a sistemului digestiv, sistemul hepatobiliar și este adjuvant în cure de slăbire. Complexul de substanțe bioactive (taninuri, flavone) combate radicalii liberi formați în procesele metabolice, sprijinind organismul în caz de stres oxidativ.

Terminalia belerica (Bibhitaki) – pentru metabolismul lipidic, procesele de detoxifiere la nivelul ficatului și mențin funcționarea normală a tranzitului intestinal. Asigură normalizarea acidității și integritatea mucoasei intestinale si gastrice.

6423359000271

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.