Detoxicolon, 60 comprimate, Dacia Plant

Detoxicolon, 60 comprimate, Dacia Plant

Detoxicolon Dacia Plant descriere:Detoxicolon comprimate este un produs natural conceput pentru detoxifierea si accelerarea tranzitului intestinal. Beneficii Detoxicolon: elimina toxinele din intestin;elimina flora de putrefactie si de fermentatie din intestin;armonizeaza greutatea corporala;accelereaza tranzitului intestinal. Administrare Detoxicolon: Adulti si tineri peste 15 ani: cate 1-2 comprimate de 2-3 ori pe zi, cu 30-60 de minute inaintea mesei.Comprimatele de Detoxicolon se inghit cu apa. Comprimatele se pot rupe in doua daca aveti dificultati la inghitire.Durata unei cure cu de detoxifiere cu Detoxicolon comprimate este de 21 de zile / 3 saptamani. Pentru obtinerea celor mai bune efecte, este recomandata reluarea cureri de 2-4 ori pe an. Atunci cand se doreste o foarte bun ...

28,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Detoxicolon, 60 comprimate, Dacia Plant

Detoxicolon - detoxifiere intestinala

Detoxicolon comprimate este un produs natural conceput pentru detoxifierea si accelerarea tranzitului intestinal. 

Beneficii Detoxicolon: elimina toxinele din intestin; elimina flora de putrefactie si de fermentatie din intestin; armonizeaza greutatea corporala; accelereaza tranzitului intestinal. 

Administrare Detoxicolon: Adulti si tineri peste 15 ani: cate 1-2 comprimate de 2-3 ori pe zi, cu 30-60 de minute inaintea mesei. Comprimatele de Detoxicolon se inghit cu apa. 

Comprimatele se pot rupe in doua daca aveti dificultati la inghitire. 

Durata unei cure cu de detoxifiere cu Detoxicolon comprimate este de 21 de zile / 3 saptamani. 

Pentru obtinerea celor mai bune efecte, este recomandata reluarea cureri de 2-4 ori pe an. 

Atunci cand se doreste o foarte buna detoxifiere sau in cazul problemelor intestinale persistente, va recomandam sa faceti 2-3 cure succesive, cu o pauza de 10 zile. 

Prezentare; 60 comprimate

Producator; Dacia Plant

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.