N-Acetyl L-Cysteine, 60 capsule, Zenyth

N-Acetyl L-Cysteine, 60 capsule, Zenyth

Supliment alimentar N-Acetyl L-Cysteine, 60 capsule, Zenyth pentru protecție cerebrală și hepatică, este recomandat ca antioxidant, mucolitic si detoxifiant.

57,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

N-Acetyl L-Cysteine, 60 capsule, Zenyth

Supliment alimentar N-Acetyl L-Cysteine, 60 capsule, Zenyth pentru protecție cerebrală și hepatică, este recomandat ca antioxidant, mucolitic si detoxifiant.

Cisteina contribuie la detoxifierea organismului prin actiunea de eliminare a metalelor grele si toxinelor, la protectia hepatica si cerebrala, la mentinerea sanatatii sistemului cardiovascular, la stabilirea comunicarii intre celulele sistemului imunitar si la favorizarea fluidizarii mucusului.

Care sunt beneficii N-Acetyl L-Cysteine asupra sanatatii?

  • Cisteina este un element important pentru metabolismul coenzimei A
  • Detoxifiant, antioxidant și mucolitic
  • Contribuie la menținerea sănătății sistemului cardiovascular
  • Ofera protecție cerebrală și hepatică

Cisteina este convertita in organism in glutation care este un antioxidant important. 

Cisteina reprezinta un element important pentru metabolismul heparinei, coenzimei A, al biotinei, al glutationului si al acidului lipoic. Un nivel redus de glutation la nivelul celular duce la aparitia bolilor.

Nu contine gluten, lactoza, soia, indulcitori artificiali, stearat de magneziu sau aditivi chimici!

Cisteina este un aminoacid cu continut de sulf, neesential, ce intra in componenta parului, unghiilor si a cheratinei din piele, astfel contribuind la mentinerea sanatatii acestora.

Ingrediente: N-acetil cisteina 300 mg, faina de orez, capsula din gelatina.

Administrare: cate 1 capsula pe zi, timp de 1-2 luni.

Cisteina ajuta la regenerarea celulara, fiind un produs de ajutor pentru persoanele active, care fac sport si au ca scop cresterea masei musculare. Cisteina protejeaza organismului de efectele toxice ale fumului de tigara, alcoolului sau ale poluarii.

N-Acetyl L-Cysteine Contraindicatii: nu este recomandat femeilor insarcinate si persoanelor alergice la acetil cisteina.

Efecte secundare: nu au fost semnalate efecte secundare.

Prezentare: 60 capsule

Zenyth
5941872400954
Fisa tehnica
Mod de prezentare:
60 capsule
Ultima actualizare:
24.03.2022

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: