Balsam cu Galbenele și Propolis, 150 ml, Transvital

Balsam cu Galbenele și Propolis, 150 ml, Transvital

Balsam cu Galbenele si Propolis, 150 ml, Transvital are efect cicatrizant si epitelizant al ranilor, asigura un efect emolient, hranind pielea aspra deshidratata.

24,20 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Balsam cu Galbenele și Propolis - 150 ml, Transvital

Balsamul cu Galbenele și Propolis este un produs naturist cu efect cicatrizant. Balsamul contine doua principii active cu efect cicatrizant si epitelizant. Extractul glicolic de galbenele si cerurile naturale continute de propolis asigura un efect emolient, hranind pielea aspra, deshidratata.

Balsam cu Galbenele și Propolis este un produs natural, care protejeaza pielea, ajuta la regenerarea si hidratarea ei si are o actiune puternic dezinfectanta si antiinflamatoare asupra ranilor de la nivelul pielii.

Beneficiile produsului Balsam cu Galbenele și Propolis:

  • calmează iritațiile pielii și senzația de mâncărime
  • cicatrizant eficient în caz de arsuri și leziuni ale pielii
  • intesifică procesele de vindecare la nivel cutanat
  • antiinflamator, antioxidant și regenerator
  • previne deshidratarea pielii și îi redă strălucirea
  • indicat pentru tenul sensibil, gras și iritat

Compozitie Balsam cu Galbenele și Propolis:

Apă, glicerol, vaselina, lanolina, tinctură de propolis, calendula officinalis, imidazolidinil uree, butil paraben, metil paraben, ulei de levănțică. Nu conține coloranți sintetici.

  • Propolisul vindecă pielea de eczeme, negi și alunițe, arsuri, bătături şi cheratite. Are proprietăți antibacteriene și antiacneice deosebite.
  • Gălbenelele reduc ridurile și estompează petele maronii, au efect bactericid, antiiritant, cicatrizant și dezinfectant. 

Mod de administrare Balsam cu Galbenele și Propolis:

Balsamul se va întinde pe piele un strat subțire și se masează până la absorbție.

Prezentare: 150 ml

Data ultimei actualizari: 13-04-2022

Parapharm
6421972000630

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.