Ulei de masaj trandafir, 250 ml, Herbagen

Ulei de masaj trandafir, 250 ml, Herbagen

Ulei de masaj trandafir, 250 ml, Herbagen cu o concentrație generoasă de parfum de trandafiri produce prin masarea corpului o senzație de relaxare, de eliberare a tensiunilor și detasare. 

26,90 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Ulei de masaj trandafir, 250 ml, Herbagen

Ulei de masaj trandafir, 250 ml, Herbagen cu o concentrație generoasă de parfum de trandafiri produce prin masarea corpului o senzație de relaxare, de eliberare a tensiunilor și detasare. Ulei masaj cu ulei de trandafir 250ml Herbagen are un efect calmant, senzitiv, emolient. 

Tip produs: ulei masaj 

Aroma/extracte: trandafir 

Cantitate: 250 ml 

Producator Herbagen Genmar Cosmetics

Herbagen
59458166

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.