Acne Stop Forte 30 cps Quantum Pharm

Acne Stop Forte 30 cps Quantum Pharm

Acne Stop Forte,30cps,Quantum Pharm Produsul ACNE STOP este un supliment alimentar destinat persoanelor suferinde de acnee. Acneea juvenila, care apare preponderent la adolescenti, este cauzata de activitatea excesiva a glandelor sebacee si polisebacee. Se manifesta prin aparitia comedoamelor si a papulopustulelor superficiale sau profunde, localizate mai ales pe fata, pe spate si pe partea superioara a toracelui. Manifestarea ei execesiva este inestetica si deranjanta. Formula acestui supliment alimentar se bazeaza pe observatia stiintifica conform careia un regim alimentar bogat in zinc, antioxidanti si vitamina B6, reduce activitatea excesiva a glandelor sebacee. Pentru a preveni carenta cuprului in organism, care poate sa apara prin aport suplimentar de zinc, s-a introdus si ...

23,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 15:00 si vei primi produsul maine intre orele 09:00-17:00
 In stoc
 

 

Acne Stop Forte, 30cps, Quantum Pharm

Produsul ACNE STOP este un supliment alimentar destinat persoanelor suferinde de acnee. Acneea juvenila, care apare preponderent la adolescenti, este cauzata de activitatea excesiva a glandelor sebacee si polisebacee. 

Se manifesta prin aparitia comedoamelor si a papulopustulelor superficiale sau profunde, localizate mai ales pe fata, pe spate si pe partea superioara a toracelui. Manifestarea ei execesiva este inestetica si deranjanta. 

Formula acestui supliment alimentar se bazeaza pe observatia stiintifica conform careia un regim alimentar bogat in zinc, antioxidanti si vitamina B6, reduce activitatea excesiva a glandelor sebacee. 

Pentru a preveni carenta cuprului in organism, care poate sa apara prin aport suplimentar de zinc, s-a introdus si acest microelement in formula produsului. 

Administrare: Se recomanda consumul de 2 x 1 capsula/zi, cu un pahar de lichid (apa minerala, suc de fructe), dupa o masa principala de preferinta dimineata si seara. 

Tratamentul se continua pana la disparitia acneei. Folosirea simultana a produsului cosmetic AKNESOL, produs de Laboratoarele Transvital Cosmetics, mareste eficienta tratamentului antiacneic. 

Compozitie - doza zilnica recomandata contine: Vitamina C (acid asorbic) 180,00 mg Vitamina E (D-Tocoferol) 45,00 mg Gluconat de zinc 140,00 mg (corespunde la 20 mg Zn) Gluconat de cupru 28,30 mg (corespunde la 4 mg Cu) Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina) 6,00 mg. Acne Stop Forte 30 capsule 

Producator Quantum Pharm.