Ceai Ginkgo Biloba frunze, 75 g, Parapharm

Ceai Ginkgo Biloba frunze, 75 g, Parapharm

Ceai Ginkgo Biloba frunze, 75 g, Parapharm produse naturiste, tratamentul cu Ginkgobiloba imbunatateste circulatia sanguina, periferica, maini si picioare reci

5,90 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
CantitatePretAi economisit
35,45 RONPana la 1,35 RON
 In stoc
 

 

Ginkgobiloba Frunze 75g Parapharm

Descriere: Ginkgobiloba Frunze 75g Parapharm Indicatii: Imbunatateste circulatia sanguina periferica, contribuie la optimizatea functiei cerebrale, amelioreaza simptomele imbatranirii, creste capacitatea de munca. Administrare: Se prepara infuzie prin adaugarea unei lingurite pline, 3-5 g, de apa, la o ceasca de apa fierbinte. Se lasa in vasul acoperit cca 20 minute, se strecoara si se consuma. 

Actiune inca din antichitate medicina traditionala chineza folosea frunzele arborelui dioic Ginkgo biloba pentru mentinerea starii de sanatate. Cercetarile contemporane au stabilit ca efectele deosebite pe care le au aceste frunze se datoreaza continutului mare de flavonoide, cu efect antioxidant extrem de puternic. Folosindu-se sub forma de infuzie apoasa are urmatoarele efecte: - imbunatateste circulatia sanguina periferica (inlatura sindromul de maini si picioare reci); - contribuie la optimizarea functiei cerebrale (mai ales capacitatea de memorare); - amelioreaza simptomele ce apar odata cu imbatranirea; - creste capacitatea de munca. Mod de utilizare Se prepara infuzie prin adaugarea unei lingurite pline (3-5 g) de planta la o ceasca de apa fierbinte (200 ml). 

Vasul se lasa acoperit timp de 20 de minute, dupa care se strecoara si se consuma ca atare sau indulcit, dupa gust. 

Se recomanda consumul de 1-3 portii de ceai zilnic, de preferinta in prima parte a zilei. 

Mod de prezentare 75 g ceai vrac / cutie Ginkgobiloba Frunze 75g Parapharm