Ceai pentru slabit | Naturalia Diet | ceai verde de slabit


Descriere: Ceai pentru slabit, Naturalia Diet,ceai verde de slabit.
Ceai verde 100 pl este un ceai verde chinezesc, indicat in: diete de slabit ( ceai de slabit ), este o metoda de slabit eficienta si sanatoasa ajuta in oboseala intelectuala si fizica. Reduce formarea tartrului dentar si astfel stopeaza aparitia cariei dentare, datorita fluorurilor si taninurilor pe care il contine. Consumul de Ceai verde reduce absortia lipidelor, glucidelor de aceea este folosit in cure de slabire, reduce trigliceridele si colesterolul si este un foarte bun antioxidant.

Compozitia Ceaiului verde cuprinde: taninuri catehice, mixte si galice, flavonoide, triterpene,acizi polifenolcarboxilici,vitamina C, zaharuri, potasiu, aluminiu si flor, cafeina. Ceaiul verde este indicat in ameliorarea depresiei, regleaza metabolismul si adjuvant in afectiunile cardiovasculare, creste imunitatea organismului si mentine un ritm cardiac constant, contribuie la buna functionare a ficatului si rinichilor, ceaiul verde inhiba dezvoltarea celulelor tumorale ( colon, rect )

Un grup de cercetatori, analizand cei mai batrani oameni din lume, au constatat ca unul dintre secretele vietii lungi este ceaiul verde .

Numeroase studii au certificat ca un consum regulat al ceaiului verde ne ajuta in prevenirea cancerului si reducerea aparitiei cariilor dentare.


Inlocuieste cu succes cafeaua, fiind un excelent energizant natural. Baut cu regularitate, 3-4 cani pe zi, scade asimilarea glucidelor, lipidelor si ajuta la arderea grasimilor.
Producator : Naturalia Diet

Recently added our store

10 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to compare.