Ceai de slabit chinezesc cu ceai verde si Ginseng Naturalia Diet

Ceai de slabit chinezesc cu ceai verde si Ginseng Naturalia Diet

Ceai de slabit chinezesc cu ceai verde si Ginseng -Naturalia Diet Indicatii:Ceaiul pentru cura de slabire este un produs 100% natural, este un ceai antiadipos de slabit chinezesc contine ceai verde si ginseng obtinut in baza unei retete originale din plante medicinale specifice din China, atent selectionate. Ceaiul verde inbogatit cu pretiosulfortifiant ginseng, acest ceai odata cu efectul de scadere a greutatii, contribuie sila inbunatatirea starii de sanatate.Ceai antiadipos cu Ginseng Compozitie: Ginseng, frunza de lotus,frunza de bambus,cassia obtusifolia (juemingzi).Administrare: Se pune un pliculet de ceai intr-un pahar, se face infuzie, dupa 2-3 minute ceaiul se poate consuma. Se recomanda 1-2 pliculete pe zi. Un pliculet se poate infuza de 1-2 ori pana la decolorareaco ...

8,40 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 15:00 si vei primi produsul maine intre orele 09:00-17:00
 In stoc
 

 

Ceai de slabit chinezesc cu ceai verde si Ginseng -Naturalia Diet

Indicatii:

Ceaiul pentru cura de slabire este un produs 100% natural, este un ceai antiadipos de slabit chinezesc contine ceai verde si ginseng obtinut in baza unei retete originale din plante medicinale specifice din China, atent selectionate. Ceaiul verde inbogatit cu pretiosul fortifiant ginseng, acest ceai odata cu efectul de scadere a greutatii, contribuie si la inbunatatirea starii de sanatate.

Ceai antiadipos cu Ginseng Compozitie: Ginseng, frunza de lotus, frunza de bambus, cassia obtusifolia (juemingzi).

Administrare: Se pune un pliculet de ceai intr-un pahar, se face infuzie, dupa 2-3 minute ceaiul se poate consuma. Se recomanda 1-2 pliculete pe zi. Un pliculet se poate infuza de 1-2 ori pana la decolorarea completa a infuziei.

Actiuni: 

Elimina grasimea, accelereaza metabolismul, reduce procentul de zahar si grasimi din sange si micsoreaza tensiunea. Administrarea pe termen lung nu prezinta pericol de toxicitate sau efecte secundare.

Daca este utilizat mai des poate preveni constipatia.

Unele personae pot avea deranjamente intestinale in primele zile de folosire a ceaiului. 

Aceasta inseamna ca reactioneaza pentru eliminarea grasimilor. 

Dupa consumarea ceaiului va veti simti mai proaspat si mai energic.

Ceaiul va poate ajuta sa pierdeti in greutate circa 3-4 kg lunar.

Prezentare: cutie 30 doze x 2,5 g

Producator: Naturalia Diet