Eudigest 30cps Parapharm

Eudigest 30cps Parapharm

Eudigest 30cps ParapharmProspect Eudigest 30cps ParapharmSupliment alimentar cu rol adjuvant in stimularea si imbunatatirea digestiei, datorat extractului de papaya si semintelor de chimen.Digestia este un proces complex ce incepe in cavitatea bucala si ia sfarsit odata cu intrarea in actiune a florei bacteriene de la nivelul colonului. Descompunerea substantelor nutritive are loc in tractul digestiv, cu implicarea unor substante chimice numite enzime. Acestea sunt produse de celulele glandelor digestive, fiind prezente, in consecinta, in saliva, in secretia gastrica sau cea intestinala.Compozitie/doza zilnica recomandata (3 capsule): extract din fruct de papaya (Carica Papaya) 882 mg, seminte de chimen (Carum Carvi) 273 mg.Chimenul este o planta erbacee aromatica si medicinala, ...

13,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 15:00 si vei primi produsul maine intre orele 09:00-17:00
 In stoc
 

 

Eudigest 30cps Parapharm

Prospect Eudigest 30cps Parapharm Supliment alimentar cu rol adjuvant in stimularea si imbunatatirea digestiei, datorat extractului de papaya si semintelor de chimen. Digestia este un proces complex ce incepe in cavitatea bucala si ia sfarsit odata cu intrarea in actiune a florei bacteriene de la nivelul colonului. Descompunerea substantelor nutritive are loc in tractul digestiv, cu implicarea unor substante chimice numite enzime. Acestea sunt produse de celulele glandelor digestive, fiind prezente, in consecinta, in saliva, in secretia gastrica sau cea intestinala. 

Compozitie/doza zilnica recomandata (3 capsule): extract din fruct de papaya (Carica Papaya) 882 mg, seminte de chimen (Carum Carvi) 273 mg. Chimenul este o planta erbacee aromatica si medicinala, care stimuleaza secretia gastrica, indeparteaza meteorismul (balonarea), stimuleaza peristaltismul intestinal (efect laxativ) si este un antiseptic gastrointestinal. 

Extractul de papaya contine papaina, o enzima asemanatoare pepsinei secretate de glandele gastrice, care ajuta stomacul sa digere proteinele, stimuleaza eliminarea bilei, indeparteaza starile de greata, trateaza flatulenta si distruge parazitii intestinali. 

Mod de administrare: se recomanda consumul zilnic de 1-3 capsule, inghitite cu un pahar de apa, de preferinta inainte sau in timpul meselor. Produsul se poate folosi ocazional sau permanent  fara restrictii. 

Prezentare Cutie x 30 cps 

Producator Parapharm