Lista de produse dupa marca Greenfield

Catalog Greenfield de ceai verde si negru de calitate superioara in oferta Distribution.ro - Magazin Naturist

Greenfield ceai verde si negru de calitate superioara

Despre Greenfield si gama de ceai verde sau negru

Greenfield este un ceai negru si verde cu gust perfect si savoare echilibrata.

Greenfield combina soiuri rafinate de ceai negru si verde, mai au in compozitia lor fructe naturale, fructe de padure sau plante medicinale. 

Alege Greenfield ceai negru si verde de calitate superioara din oferta SamDistribution.ro. Magazin Naturist si Plafar online unde gasiti si puteti comanda ceai negru si verde Greenfield la preturi mici!

Greenfield unul dintre cele mai populare ceaiuri din Rusia. Marca de ceai Greenfield face parte din categoria de ceai verde sau negru de calitate premium.

Greenfield este un proiect comun al Greenfield Tea Ltd. (Marea Britanie) și grupul de companii „Orimi” (Sankt Petersburg). Marca a fost introdusă pe piața rusă în 2003.

Trei linii principale de produse sunt promovate sub marcă: ceaiuri negre, verzi, din fructe și plante naturale. Trei colecții includ soiuri rare de ceaiuri negre, verzi, roșii, albe, oolong din Ceylon, India, China, Kenya și Japonia și o colecție exclusivă de ceaiuri de fructe si plante naturale.

Inspirat de farmecul naturii, Greenfield a creat o colectie de ceaiuri pure premium si amestecuri de ceai echilibrate. Un ceai cu gust perfect si savoare echilibrata, astfel fiecare ceasca de ceai isi are propria savoare, iar aroma nobila a ceaiului Greenfield din Ceylon a cucerit lumea.  SamDistribution.ro gasiti o gama variata de ceai negru la plic Greenfield, ambalate individual de calitate superioara - premium. Comanda ceai negru Greenfield Golden Ceylon, ceai negru Greenfield Lemon Spark, ceai verde, ceai de iasomie, ceai de slabit din fructe sau plante online de la SamDistribution.ro. Fiecare ceasca de ceai isi are propria savoare si poveste disponibile in oferta SamDistribution.ro.

SamDistribution Magazin Naturist vinde online ceaiuri Greenfield, produse si ceaiuri de calitate superioara provin din Ucraina. Firma Sam Distribution este distribuitorul de ceaiuri Greenfield la preturi competitive in farmacii, magazine naturiste, plafare sau magazine specializate in comercializarea de cafea si ceaiuri de calitate superioara. Ceaiurile Greenfield sunt comercializate in majoritatea tarilor din Europa. Colectia de ceai Greenfield intruneste cele mai rare soiuri de ceaiuri din cele mai bune plantatii din Japonia, Sri Lanka, India, China si Kenya. Greenfield include o varietate de ceaiuri pentru fiecare gust. Este specializat in productia a 3 colectii de ceai - negru, verde si pe baza de plante medicinale. Trasaturile sale distinctive sunt gustul impecabil, ambalajul original si desigur de calitatea inalta. In oferta noastra gasiti ceai Greenfield, selectia acestor ceaiuri Greenfield este astfel facuta incat sa acoperim cele mai variate preferinte, inclusiv ceaiuri premium de calitate superioara dificil de gasit pe piata din Romania. Comanda ceai Greenfield la preturi mici de la SamDistribution.ro Plafar si Magazin Naturist comercializeaza online cu distributie oriunde in Romania.

Ne cerem scuze pentru neplaceri.

Cauta din nou ce te intereseaza