Protectie solara Creme Lotiuni

Magazin online de produse naturiste si bio, cosmetice,protectie solara

Sam Distribution este un magazin online de produse naturiste si bio, cosmetice, cosmetice online, produse cosmetice-protectie solara, crema protectie solara, creme si lotiuni pentru  protectie solara, lotiuni de plaja si dupa plaja cu rol de protectie solara. 

Viziteaza magazinul depozit online si distribuitor de produse naturiste si bio, produse cosmetice sunt cosmetice ieftine romanesti si din import Maroc ( ulei de argan, ulei de cactus ) sunt cosmetice bio, produse cosmetice naturale ce provin din agricultura Bio din Maroc, ulei de argan presat la rece, este un ulei de argan 100% natural certificat bio, Ecocert ,ideal pentru protectie solara, sunt produse cosmetice bio, cosmetice bio protectie solara un adevarat tratament pentru par, corp, ten si unghii.

Aici gasiti creme protectie solara Elmiplant, Herbagen, Cosmetics Plant sunt produse cosmetice pentru protectie solara pentru copii si adulti.

Filtre active

Lotiune Plaja Spray Spf15 200 ml Elmiplant
26,10 RON
Nu sunt suficiente produse in stoc

Lotiune Plaja Spray Spf 15 200 ml ElmiplantDescriere: Lotiune Plaja Spray Spf15 200 ml Elmiplant - Lotiune plaja - Protectie solaraProtectie solara:Untul de Shea 100% Organic folosit in produsele Elmiplant este obtinut prin metode traditionale, din nucile arborelui de Shea din Burkina Faso, si indeplineste criteriile ECOCERT. Potrivit traditiei africane, doar femeile au voie sa participe la procesul de fabricatie al acestui ingredient. Acestea culeg nucile manual, le spala, le usuca la soare si apoi le zrobesc. Pasta obtinuta este fiarta si apoi filtrata de mai mult ori pentru a elimina orice substanta straina.Ingrediente bioactive:Compozitia complexa face Untul de Shea sa aiba o actiune remarcabila pentru piele: acizi grasi esentiali, substante nesaponificabile (7-12%), vitamina ...