Lista de produse dupa marca Vitalia Pharma

Alege produse Vitalia Pharma de la SamDistribution.ro

Alege produse Vitalia Pharma din oferta SamDistribution.ro online la preturi mici. Comanda Sampon antiseboreic cu sulf, Bicarbonat de sodiu, sampon tratament de paduchi, glicerina boraxata si alte produse naturiste, dispozitive medicale si tatamente eficiente in multe probleme de sanatate.

Cauti produse Vitalia Pharma: suplimente alimentare, cosmetice naturale, dispozitive medicale le gasiti online pe SamDistribution.ro la preturi accesibile.

PoxClin spuma racoritoare pentru varsat de vant, 100 ml, Vitalia
37,70 RON
Nu sunt suficiente produse in stoc

Spune adio la Varicela ( Varsat de vant) !Comanda: PoxClin spuma racoritoare pentru varsat de vant, 100 ml, Vitalia. Pentru copiii cu varicela ( varsat de vant ) Vitalia va recomanda produsul PoxClin spuma racoritoare ce atenuiaza imediat senzatia de mancarime la copiii cu varsat de vant. PoxClin ajuta pielea sa se vindece mai repede si previne cicatricele cauzate de scarpinat. Tratati simptomele varsatului de vant cu Spuma Racoritoare PoxClin. Spuma Racoritoare PoxClin a fost creata pentru a diminua simptomele varsatului de vant pe suprafete mari de piele. Intinderea unor substante vascoase cum ar fi cremele si unguentele poate duce la spargerea veziculelor. Spuma Racoritoare este usor de intins, fara a provoca aproape nicio frictiune a zonelor sensibile. Spuma Racoritoare furnizeaza