Ruscoven Bio Gel, 100 ml, Aboca

Ruscoven Bio Gel, 100 ml, Aboca

Rucsoven gel este un preparat cosmetic pe baza de plante naturiste, precum: radacina de ghimpe, fructe de castan salbatic, frunze de vita-de-vie rosie, fiind un adjuvant ce imbunatateste circulatia la nivelul extremitatilor, previne complicatiile sindromului varicos, inlatura senzatia de oboseala a picioarelor, poate ajuta la eliminarea senzatiei de picioare grele si reci.

42,20 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Ruscoven Bio Gel, 100 ml, Aboca

Rucsoven gel este un preparat cosmetic cu o formula speciala pe baza de plante naturiste, precum: radacina de ghimpe, fructe de castan salbatic, frunze de vita-de-vie rosie, fiind un adjuvant ce imbunatateste circulatia la nivelul extremitatilor, previne complicatiile sindromului varicos, inlatura senzatia de oboseala a picioarelor, poate ajuta la eliminarea senzatiei de picioare grele si reci.

Rucsoven gel are in compozitie o formula speciala pe baza de plante naturiste, precum: extracte hidroalcoolice din frunze de vita-de-vie rosie, extracte liofilizate din fructe de castan salbatic, solutie apoasa din mucilagii de radacina de nalba, extracte liofilizate din radacina de ghimpe, ulei esential de menta si extracte hidroalcoolice din frunze de centella.

Fitocomplex total din frunze din vita-de-vie rosie are actiune antiseptica si antiinflamatoare, stimuleaza circulatia sangvina, imbunatateste elasticitatea vaselor sangvine, impiedica distrugerea colagenului, stimulator imunitar si antianemic.

Fitocomplex total din radacina de ghimpe are efecte antiinflamatoare, sedative, dezinfectante, cicatrizante, creste tonusul capilarelor fragile, scade permeabilitatea vasculara, contribuie la vindecarea hematoamelor, ajuta la cresterea rezistentei peretilor vasculari, este bogat in vitamine si minerale.

Fitocomplex total din frunze de cenetela asiatica are rol antiinflamator, imbunatateste circulatia sangvina periferica, diminueaza durerea, crampele si oboseala la nivelul extremitatilor membrelor inferioare, creste rezistenta capilarelor.

Extracte liofilizate din fructe de castan salbatic are proprietati antireumatice si regeneratoare, actioneaza ca mineralizant vegetal asupra celulelor, are proprietati mucolitice, are actiune antiinflamatoare.

Solutie apoasa din mucilagii de radacina de nalba are proprietati anti-inflamatoare, are actiune emolienta, are efect astringent, este bogata in saruri minerale.

Ulei esential de menta creste imunitatea, are efecte antivirale, antibacteriene si antifungice, are rol antispastic, are efect de racorire a zonei dureroase si imbunatateste circulatia sangelui.

Mod de administrare:

Se recomanda aplicarea gelului Rucsoven de doua ori pe zi, de preferinta dimineata si seara, intr-o cantitate suficienta si efectuati un masaj usor, de jos in sus, direct pe zona cutanata dorita.

Prezentare:

flacon 100 ml