Green Coffee Bean Complex

GREEN COFFE COMPLEX 30 capsule Pentru Mentinerea greutatii corporale normale! ADAMS VISION Dupa cateva luni de aparitie la televiziunile din SUA, Green Coffee Bean Complex a ajuns si in Romania.

Cafeaua este maro inchis, culoare pe care o primeste in momentul prajirii. Cafeaua neprajita, cafeaua verde, ofera beneficii foarte mari confirmate de mediul stiintific. Boabele de cafea verde contin trei substante esentiale pentru mentinerea siluetei: acidul clorogenic cafestolul kahweolul Acestea au efect de a interveni in reglarea metabolismului zaharului si grasimilor si stimuleaza proprietatile depurative ale ficatului ajutand la eliminarea toxinelor.

Green Coffee Bean Complex Adams are efect de blocare a stocarii grasimilor in stratul adipos, stimuleaza circulatia si previne formarea celulitei. Suplimentele alimentare in general vizeaza anumite zone ale corpului, insa Green Coffee Bean Complex Adams este un supliment cu un scop general de ardere a grasimilor. Nu are efecte secundare si functioneaza pentru toate tipurile de corp. Compozitie/ capsula: Cafea verde 350 mg Ceai verde 50 mg Cofeina anhidra 50 mg Otet din cidru de mere 25 mg Grapefruit 25 mg Alga marina 25 mg Acai 25 mg Mango african 10 mg Resveratrol 5 mg

Administrare: 1 capsula pe zi dupa o masa principala.
Produs notificat la S.N.P.M.A.P.S. cu nr 7811/2013

Recently added our store

10 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to compare.