Estrogen natural

Estrogen Natural, 60 comprimate, Dacia Plant

Estrogen Natural, 60 comprimate, Dacia Plant pentru prevenirea unui spectru larg de perturbari hormonale, de la menopauza pana la tulburari menstruale si infertilitate.

25,99 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Estrogen Natural, 60 comprimate, Dacia Plant

Estrogen Natural, 60 comprimate, Dacia Plant pentru prevenirea unui spectru larg de perturbari hormonale, de la menopauza pana la tulburari menstruale si infertilitate.

Produsul Estrogen natural sustine functia hormonala feminina si contine fitoestrogeni pentru prevenirea unui spectru larg de perturbari hormonale.

Contine 500 mg Dong Quai, plantă ce corectează carența de estrogeni, de la tulburari menstruale si infertilitate, pana la menopauza. Dong Quai sau "Angelica chinezeasca" este folosita de mii de ani in medicina traditionala chineza pentru corectarea dezechilibrelor care apar la nivelul aparatului reproducator feminin- energiei yin,

De ce Sublima Estrogen Natural de la Dacia Plant?

  • contine 500 mg Dong Quai, plantă ce corectează carența de estrogeni
  • produs bazat pe fitoestrogeni vegetali
  • nu contine amidon, gluten, zahar

Estrogen natural contribuie la

  • mentine echilibrul hormonal la femei,
  • normalizeaza concentratia de estrogeni si ciclul menstrual,
  • sustine functia reproductiva si sexuala la femei.
  • combate starile neplacute care apar la menopauza,

Mod de administrare

  • Femei si tinere peste 15 ani: cate 1-2 comprimate de 3 ori pe zi, cu 30 de minute inaintea mesei.

Se recomanda cure de cate 3 luni cu 3 saptamani pauza. Pentru femeile care au un flux menstrual abundent se recomanda intreruperea administrarii pe perioada menstruatiei

Ingrediente

Dong quai (Angelica sinensis) - radacini (300 mg); Dong quai (Angelica sinensis)- extract hidroalcoolic 10:1 din radacini (200 mg); agent de incarcare: celuloza microcristalina.

Data ultimei actualizari: 04.10.2022

6421930100815

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.