Lotiune pentru par cu laptisor de matca si polen Dermapin, 100 ml, Complex Apicol Veceslav

Dermapin ingrijirea si regenerarea parului cu laptisor de matca si polen

Dermapin ingrijirea si regenerarea parului cu laptisor de matca si polen Dermapin este un tratament pentru ingrijirea si regenerarea parului intr-un mod natural, contine laptisor de matca, polen combate tendinta de cadere a parului, seboreea, matreata si are o actiune dezinfectanta si degresanta pentru par sanatos.Lotiunea pentru par Dermapin se caracterizeaza printr-un bogat continut de vitamine, in special din grupa B, precum si alte substante cu caracter nutritiv si stimulativ in regenerarea parului. Mod de intrebuintare: inainte de folosire, flaconul se agita pentru omogenizarea lotiunii.Se frectioneaza pielea capului de 2-3 ori pe saptamana cu ajutorul unui tampon de vata invelit in tifon si imbibat in lotiune. In timpul tratamentului cu Dermapin parul va fi spalat la inter

20,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Dermapin ingrijirea si regenerarea parului cu laptisor de matca si polen

Dermapin este un tratament pentru ingrijirea si regenerarea parului intr-un mod natural, contine laptisor de matca, polen combate tendinta de cadere a parului, seboreea, matreata si are o actiune dezinfectanta si degresanta pentru par sanatos. Lotiunea pentru par Dermapin se caracterizeaza printr-un bogat continut de vitamine, in special din grupa B, precum si alte substante cu caracter nutritiv si stimulativ in regenerarea parului. 

Mod de intrebuintare: inainte de folosire, flaconul se agita pentru omogenizarea lotiunii. Se frectioneaza pielea capului de 2-3 ori pe saptamana cu ajutorul unui tampon de vata invelit in tifon si imbibat in lotiune. 

In timpul tratamentului cu Dermapin parul va fi spalat la interval de 2-3 saptamani.

Pentru persoanele care au matreata, parul va fi spalat mai des folosnd samponul pe baza de propolis Floral, sau sapun cu sulf si gudron. 

Ingrediente: apa distilata, alcool etilic, colesterina, resorcina, extract de plante, extract de polen, laptisor de matca, parfum. Indicatii: Combate tendinta de cadere a parului, seboreea, matreata si are o actiune dezinfectanta si degresanta. 

Conditii de pastrare: nu necesita conditii speciale de pastrare. Nu contine conservanti. 

Mod de prezentare: flacon 125 ml 

Producator: Complex Apicol

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.