Herboprostal tinctura

Herboprostal Tinctura, 200ml Dacia Plant

Herboprostal Tinctura, 200ml Dacia Plant este un produs natural recomandat pentru mentinerea sanatatii prostatei si eliminarea problemelor care apar la urinare.

30,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Herboprostal Tinctura, 200ml Dacia Plant

Herboprostal Tinctura, 200ml Dacia Plant este un produs natural recomandat pentru mentinerea sanatatii prostatei si eliminarea problemelor care apar la urinare.

Prostata este un organ alcătuit din mușchi și țesut glandular situat în jurul uretrei la bărbați, fiind responsabila pentru secreția de lichid seminal. 

Afecțiunile inflamatorii (rezultate în urma unor infecții bacteriene) sau tumorale la nivelul prostatei pot duce la mărirea prostatei, ceea ce duce la îngustarea uretrei. Creșterea volumului provoacă dificultăți la urinare. Hiperplazia benignă de prostată și hiperplazia adenomatoasă de prostată se manifestă de obicei după vârsta de 40 de ani.

Din acest motiv, se impune instituirea unui tratament care să împiedice agravarea bolii și să restabilească funcționarea în parametrii optimi ai prostatei.

Contribuie la

  • Mentine sanatatea prostatei.

Mod de administrare

  • Adulti: cate 1-2 lingurite de tinctura diluate in 100 ml de apa (jumatate de pahar) de 3 ori pe zi, cu 30 de minute inaintea mesei.
  • Se recomanda cure de 3 luni cu 2 saptamani pauza.

Ingrediente

extract hidroalcoolic din parti aeriene de ghimpe (Xanthium spinosum) (50%); extract hidroalcoolic din parti aeriene de pufulita-cu-flori-mici (Epilobium parviflorum) (50%).

Precautii

La persoanele cu sensibilitate la stomac se recomanda administrarea produsului dupa masa.

Comanda Herboprostal tinctura, 200ml Dacia Plant la cel mai bun pret!

Data ultimei actualizari: 04.10.2022

6421930310207

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa