Tinctura de Tataneasa, 50 ml, Dacia Plant

Tinctura de Tataneasa, 50 ml, Dacia Plant

Tinctura de Tataneasa, 50 ml, Dacia Plant obtinuta prin preparare la rece este o solutie hidroalcoolica din rădăcini de țătăneasa. Solutiile hidroalcoolice, dintre toate produsele cu o compozitie vegetala, ce se administreaza pe cale orala, sunt cel mai usor asimilate de catre organism nostru

11,99 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Tinctura de Tataneasa, 50 ml, Dacia Plant

Tinctura de Tataneasa, 50 ml, Dacia Plant obtinuta prin preparare la rece este o solutie hidroalcoolica din rădăcini de țătăneasa. Solutiile hidroalcoolice, dintre toate produsele cu o compozitie vegetala, ce se administreaza pe cale orala, sunt cel mai usor asimilate de catre organism nostru, efectul facandu-se simtit la foarte scurt timp de la administrare. 

Dacia Plant foloseste un procedeu de extractie repetata, in comparatie cu metoda clasica de productie, ce permite obtinerea unui extract hidroalcoolic cu aproximatic 35% mai concentrat. 

Contribuie la:

- Eliminarea disconfortului care apare la nivelul:

- pielii;

- articulațiilor, tendoanelor și ligamentelor;

- venelor hemoroidale și mucoasei anale.

Precautii: Nu se administreaza in uz intern si nu se aplica direct pe rana. 

Contraindicatii: persoanele alergice la tataneasa. 

Se poate aplica sub forma de compresa si se mentine timp de 2 ore pe locul afectat. Extern ajuta la reducerea disconfortului aparut la venele hemoroidale si nivelul mucoasei anale. 

Aplicati local sub forma de comprese: puneti tinctura de tataneasa intr-un vas si lasati pana se evapora jumatate din cantitatea de alcool, dupa care amestecati in proportii egale cu apa. 

Ingrediente: tataneasa - radacini (20%), Alcool etilic80% vol, apa purificata. 

Raportul planta | alcool-etilic este de 1:5. 

Produsul nu are in compozitia sa conservanti artificiali sau coloranti. 

Prezentare: 50 ml 

Producator: Dacia Plant

6421930200447

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.