Bromelaina Plus, 30 capsule, Parapharm

Bromelaina Plus, 30 capsule, Parapharm

Bromelaina este un grup de enzime găsite în mod natural în ananas. Are efect analgezic și antiinflamator, prin urmare este folosit pentru a reduce umflarea și cheaguri de sânge. În plus, susține digestia corectă și poate chiar susține procesul de pierdere în greutate. Cercetările privind rolul său pentru sănătate dau rezultate foarte bune.

30,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Bromelaina Plus - 30 capsule, Parapharm

Suplimentul Bromelaina Plus conţine Bromelaină naturală extrasă din tulpina plantei de ananas (Ananas comosus) cu activitate enzimatică de 2500 GDU/g și vitamina B6.

Bromelaina este un agent antiinflamator puternic și, în funcție de starea celulelor, poate activa sau inhiba răspunsul antiinflamator.

În timpul inflamației și supraproducției de citokine, bromelaina reduce secreția de interleukine (IL-1β, IL-6) și TNF-α. În boala inflamatorie intestinală (IBD), bromelaina reduce producția de IFN-γ și TNF-α

Beneficiile suplimentului Bromelaina Plus:

  • Bromelaina face parte din categoria enzimelor vegetale, favorizând digestia proteinelor.
  • Vitamina B6 contribuie la metabolismul normal al proteinelor și al glicogenilor.

Mod de administrare Bromelaina Plus:

Se recomandă consumul de 2 x 1 capsulă/zi.

Compozitie Bromelaina Plus:

Bromelaină 2500 GDU/g, extrasă din tulpină de ananas (Ananas comosus) -399,00 g; 

Vitamina B6 (sub formă de clorhidrat de piridoxină) - 1,00 g.

Prezentare: 30 capsule Paraphram.

Data ultimei actualizari: 20-04-2022

parapharm

Parapharm
QUA456

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.