Detoxicolon, 480 g, Dacia Plant

Detoxicolon, 480g, Dacia Plant-Detoxifiere

Detoxicolon | 480g | Dacia Plant | Detoxifiere Descriere Detoxicolon 480 g Dacia Plant Este un produs 100% natural, cu efecte intense, utilizat pentru purificarea intestinala. Formula sa originala concentrata se bazeaza pe actiunea sinergica a 15 plante medicinale, completata eficient de mineralul Zeolit. Modul de actiune. La scurt timp dupa ingerare, in contact cu sucurile digestive apoase, fibrele vegetale din psyllium si in isi maresc volumul, absorbind simultan toxinele din tractul digestiv. Bolul format determina un efect bland si eficient de curatare mecanica a peretilor intestinali. Formula complexa de plante realizeaza fluidificarea si eliminarea depunerilor aderente de pe peretii intestinului gros (placa de mucoid), care sunt surse de intoxicare lenta pentru intregul organi ...

79,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Detoxicolon | 480g | Dacia Plant | Detoxifiere

Descriere; Detoxicolon- Dacia Plant, este un produs 100% natural, cu efecte intense, utilizat pentru purificarea intestinala. Formula sa originala concentrata se bazeaza pe actiunea sinergica a 15 plante medicinale, completata eficient de mineralul Zeolit. 

Modul de actiune. La scurt timp dupa ingerare, in contact cu sucurile digestive apoase, fibrele vegetale din psyllium si in isi maresc volumul, absorbind simultan toxinele din tractul digestiv. 

Bolul format determina un efect bland si eficient de curatare mecanica a peretilor intestinali. 

Formula complexa de plante realizeaza fluidificarea si eliminarea depunerilor aderente de pe peretii intestinului gros (placa de mucoid), care sunt surse de intoxicare lenta pentru intregul organism. 

Acest efect este potentat de prezenta zeolitului, mineral cu efecte antitoxice unice. 

Datorita continutului mare de fibre vegetale solubile si insolubile, tranzitul intestinal se normalizeaza inca din primele zile de administrare a preparatului. 

Efecte conexe cu detoxifierea. 

Datorita proceselor de purificare intensa pe care le produce, utilizarea DetoxiColon - este totodata o metoda de ameliorare a problemelor care apar in societatea moderna: stres, oboseala cronica, tulburari de natura psiho - emotionala, caderea parului, mirosuri corporale neplacute. 

Contribuie la; accelerarea tranzitului intestinal,

curatarea mecanica a peretilor intestinali si eliminarea depunerilor aderente de la nivelul colonului (placa de mucoid reprezentand o sursa de intoxicare lenta pentru intregul organism), 

eliminarea toxinelor din intestin, 

eliminarea florei de putrefactie si de fermentatie din intestin, 

reducerea absorbtiei glucidelor, colesterolului si trigliceridelor din intestin, 

reducerea poftei de mancare si instalarea starii de satietate, putand fi administrat ca adjuvant in curele de slabire. 

Precautii;

Produsul scade absorbtia intestinala a medicamentelor orale, motiv pentru care se recomanda administrarea acestora cu o ora inaintea ingerarii produsului Detoxicolon. 

Reactii adverse;

Produsul este in general bine tolerat, rareori putand aparea tulburari gastrointestinale (manifestate prin disconfort abdominal, balonare, indigestie, constipatie, diaree), fotosensibilitate si alergii cutanate. 

Daca apar, totusi, astfel de reactii neplacute, se reduce doza administrata pana la disparitia simptomelor. 

Contraindicatii;

Ocluzie intestinala, dificultati de inghitire, interventii chirurgicale pe intestin (sub 1 an), afectiuni inflamatorii grave ale intestinului (colita ulceroasa, boala Crohn, rectocolita hemoragica, apendicita acuta), colon iritabil, sarcina, alaptare, histerectomie (sub 1 an), copii sub 12 ani, alergie la oricare dintre componentele produsului. 

Deoarece produsul contine plante estrogenice, este contraindicat in afectiunile in care sunt prezente nivele crescute de hormoni estrogeni (mastopatii chistice sau nodulare, chisturi ovariene, tumori benigne si maligne, mamare sau genitale). 

Prezentare; cutie 480 g

Producator: Dacia Plant

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.