Antioxivita, 100 ml, Phenalex
La reducere!

Antioxivita, 100 ml, Phenalex - antioxidant 100% natural

Antioxivita este un supliment alimentar produs in Romania cu o formula concentrata, 100 % naturala, natural ce are in compozitia sa samburi, rahis si pielite de struguri selectionati cu atentie.

53,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Ce este Antioxivita?

Antioxivita este un supliment alimentar produs in Romania cu o formula concentrata, 100 % naturala, natural ce are in compozitia sa samburi, rahis si pielite de struguri selectionati cu atentie. Produsul a reusit sa obtinea Premiul Special acordat de Asociatia Inventatorilor din Coreea de Sud si medalia de aur in 2011 la Salonul International de Inventica.

Antioxivita este un supliment alimentar medaliat la Varsovia la Salonul de Inventica Mondiala.

Beneficiile Antioxivita pentru sanatate sunt nenumarate: de la prevenirea si tratarea gastritei, asupra sistemului digestiv, previne şi tratează gastrita, refluxul gastroesofagian, reduce absorbtia colesterolului la nivel intestinal.

Principiul care sta la baza produsului Antioxivita: Polifenoli (resveratrol, catechine, flavonoide, taninuri, acizi fenolic, antociani). Antioxivita face parte din portofoliul Phenalex si are in compozitie extract de rahis , pielite si seminte de struguri, fiind un produs autentic produs in Romania, 100% natural, care se remarca prin beneficiile sie proprietatile terapeutice.

Beneficii Antioxivita

Ajuta la reglarea tranzitului intestinal, tensiunii arteriale, tulburarilor circulatorii, nivelului glicemic, colesterolului si trigliceridelor;

Imbunatateste acuitatea vizuala, activitatea tranzitului intestinal, creste pofta de mancare si ajuta la o mai bun asimilare a calciului in oase;

Benefic in caz de varice, amelioreaza simptomele neplacute cauzate de menopauza;

Protejeaza organismul impotriva accidentelor vasculare, bolilor de ochi degenerative, virozelor si racelii, cancerului;

Produsul este tonic natural pentru sistemul nervos si muschi, actioneaza impotriva bacteriilor si previne aparitia ulcerului.

Actiune Antioxivita

Datorita compozitiei bogate in polifenoli din struguri si poate fi consumat cu usurinta de catre femeile aflate la menopauza pentru a ajuta la ameliorarea simptomelor specifice acestei perioade. Antioxivita ajuta la reglarea tranzitului intestinal si stimuleaza activitatea unor enzime detoxifiante in organism.

Deoarece stimuleaza secretia de insulina, suplimentul Antioxivita este recomandat si persoanelor cu diabet. 

Suplimentul alimentar de la Phenalex - Antioxivita - stopeaza distrugerea fibrelor de colagen, ajuta la scaderea nivelului de colesterol din sange in cazul persoanelor cu probleme ale sistemului cardiovascular si protejeaza celulele pancreasului impotriva actiunii radicalilor liberi.

Cum se face administrarea produsului Antioxivita:

Agitati bine flaconul produsului inainte de utilizare. Se administreaza dupa mese.  

Continutul se poate dilua in apa, suc de fructe sau ceaiuri. Doza de intretinere a sanatatii este de 2 ml.

Suplimentul Antioxivita se poate folosi si ca adjuvant: 

  • persoanele pana in 80 kg - au nevoie de o doza de 5ml / zi;
  • persoanele pana intre 80 kg si 100 kg - au nevoie de o doza de 7ml / zi 
  • persoanele peste 100 kg - au nevoie de o doza de 10ml / zi la

Atentionari Antioxivita: Nu este recomandat ca persoanele ce urmeaza un tratament anticoagulant sa consume mai mult de 2,5 ml.

Compozitia produsului Antioxivita:

Extact din sambure de struguri, min. 40% subtanta uscata din pielite si rahis de struguri.

Principiul activ al produsului polifenoli (300mg GAE / ml).

Produsul este notificat la Bioresurse Alimentare din Bucuresti - Notificarea nr. 9038 SNPMAPS.

Produsul Antioxivita este produs in conditii optime?

Metoda prin care se produce Antioxivita este unica si brevetat la OSIM - antioxidantii din compozitia strugurilor se extrag si se stabilizeaza intr-o concentratie cat mai mare, astfel ca se obtin: catechine, resveratrol, taninuri, flavonoide, antociani, acizi fenolic.

Despre polifenolii din compozitia Antioxivita:

Polifenolii se gasesc in legume si fructe sub forma de molecule fiind antioxidanti naturali benefici organismului si sanatatii noastre.

Acestia sunt produsi de plante, in mod natural, in scopul de a se porteja de ultravioletele puternice cu care intra in contact direct.

Cele mai importante surse de Polifenolii se gasesc in chicolata si vin. 

Despre Resveratrolul din compozitia Antioxivita:

Resveratrolii protejeaza celulele si ajuta la repararea acestora dupa expunerea la radicalii liberi, responsabili de aparitia a numeroase afectiuni. Acestia previn ingrosarea vaselor de sange, reglarea fluxului sanguin, reduc riscul de aparitiei al bolilor Alzheimer si Parkinson.

Despre Catechinele din compozitia Antioxivita:

Cu totii stim ca in funzele de ceai se gaseste o cantitate mare de antioxidanti, acestia poarta numele de catechine.

Catechinele sunt substante cu ron antioxidant, benefice pentru organism si fac parte din categoria flavonoidelor.

Acestea reduc nivelul colesterolului, nivelul trigliceridelor, inhiba celulele cancerigene si previn aparitia cancerului la cel ca si Canticer.

Despre Flavonoidele din compozitia Antioxivita:

Flavonoidele sunt cunoscute pentru efectul lor antioxidant, ajuta la reducerea inflamatiilor, au efect antiviral, lupta impotriva tumorilor. Acestea sunt responzabile pentru culoarea legumelor si fructelor.

Mod de prezentare: flacon 100 ml 

Phenalex
5941888800106

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.