Goji 490 mg, 60 capsule, Only Natural

Goji 490 mg, 60 capsule, Only Natural

Cumpara Goji 490 mg, 60 capsule, Only Natural de la SamDistribution.ro ajuta la mentinerea functiei hepato-biliare normale. Comanda acum si profita de cel mai bun pret, livrare gratuita!

27,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Goji Only Natural 

Goji 490 mg ajuta la mentinerea functiei hepato-biliare normale, a vederii si a capacitatii normale de concentrare, sustine functionarea normala a metabolismului si mentinerea unui sistem imunitar normal, contribuie la reducerea stresului oxidativ si la mentinerea activitatii sexuale normale. 

Ingrediente: Contine Goji 490mg,Gelatina ( capsule ) 

Prezentare: flacon 60 capsule a 490 mg Goji 

Producator: Only Natural 

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.