G7 Neuro Health, 120 capsule, Silicium
Nou

G7 Neuro Health, 120 capsule, Silicium

129,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Silicium G7 Neuro Health, 120 capsule

Silicium G7 Neuro Health este un supliment care normalizeaza sistemul nervos și funcția psihologica prin combaterea efectelor nocive ale aluminiului.

Beneficii:

  • Supliment alimentar pe bază de Siliciu și Biotină
  • Ajută la creșterea energiei și reducerea agilității mentale
  • Poate ajuta la cresterea capacitatii de concentrare și memorare
  • Poate contribui la funcționarea normală a sistemului nervos și la funcția psihologică
  • Poate combate efectele nocive ale principalului inductor al stresului oxidativ din creier, care este aluminiul.
  • G7 Neuro Health® prin conținutul său de Biotină contribuie la funcținonarea normală a sistemultui nervos și a funcției psihologică
  • Poate contribui la metabolismul normal al macronutrienților și la metabolismul energetic

Aluminiul este un oxidant puternic care intră în organism și se acumulează în țesuturi. Este capabil să traverseze bariera cerebrală și să se depună acolo pentru perioade lungi, atacând neuronii, modificând echilibrul biometalelor și chiar a fost legat de boli neurodegenerative, cum ar fi. Boala Alzheimer, boala Parkinson sau scleroza multiplă.

Începând cu anii 1980, cercetările au evidențiat gravitatea efectelor nocive ale aluminiului asupra organismului, în special capacitatea sa neurotoxică. Diverse grupuri de cercetare precum Universitatea Keele din Anglia, sau URV din Spania, au studiat timp de 35 de ani efectul siliciului asupra eliminării aluminiului. În prezent, există un număr mare de studii efectuate în întreaga lume în teste pe animale și oameni la care s-a demonstrat că aportul de siliciu este legat de o excreție mai mare a aluminiului în urină și o concentrație mai mică de aluminiu în organism.

Mod de administrare:

luați 2 capsule pe zi cu 10 minute înainte de masă.

Compozitie:

Maltodextrină, acid silicic (pulbere Orgono), stearat de Magneziu (agent antiaglomerant), dioxid de siliciu (agent antigalomerant), D-biotină și capsulă de gelatină vegetală.

  • Acest produs nu ar trebui să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viașă sănătos.
  • Nu depășiți doza zilnică recomandată. 
  • A nu se lăsa la îndemâna copiilor. 
  • Consumul în exces poate avea efect laxativ.
8437006679442

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.