Lista de produse dupa marca Cici Tang

Cici Tang Produse si Tratamente Naturiste pe SamDistribution.ro

Comanda Tratamente Naturiste si produse naturale Cici Tang pentru DIABET pe SamDistribution.ro! Vezi oferte si preturi la Diabetico produse Cici Tang oferite de magazinul nostru online!

Cumpara Tratamente Naturiste si produse naturale Cici Tang pentru DIABET de la SamDistribution.ro! Diabetico si Diabetico Forte, 2 remedii naturiste 100% din plante care scad glicemia in mod natural. Vezi oferta si prinde promotiile la produsele Cici Tang Diabetico si Diabetico Forte din magazinul nostru online.

Produsele Cici Tang sunt 2 Tratamente Naturiste pentru DIABET, remedii 100% naturale din plante care scad glicemia. O clasă premium de produse naturale si suplimente alimentare recomandate pentru DIABETICI. Produsele  contin extracte naturale a caror ingrediente provin din China.

Produsele Cici Tan, Diabetico si Diabetico Forte sunt suplimente alimentare premium, cele mai cautate produse utilizate ca tratament adjuvant in Diabet Zaharat. Cici Tang este unic importator pentru Romania al produselor fabricate de Institutul De Cercetare Biostiintifice Shen Ao din China. Aceste suplimente alimentare nu sunt medicamente si nu isi propune sa previna, sa trateze sau sa vindece vreo afectiune. 

Comanda online Tratamente Naturiste si Produse Naturale Cici Tang pe SamDistribution.ro un magazin naturist si plafar online cu preturi de producatori. Succes la cumparaturi!

Diabetico Forte, 27 capsule pret pentru 3 cutii
138,00 RON
In stoc

Diabetico Forte (pret pentru 3 cutii) Diabetico Forte este un produs natural indicat ca tratament pentru diabet zaharat,( pentru toate tipurile de diabet ), avizat in laboratoarele Institului de Bioresurse Alimentare. Diabetico Tang Xin este PROBABIL cele mai bun produs naturist antidiabetic ( Diabetico si Diabetico Forte ).Regleazazaharul din sange si este adresat tuturor tipurilor de diabet.Este un produs natural care a schimbat viata in bine multor persoane cu diabet.Principalele ingrediente active din capsula Diabetico:extract din Frunze de Dud 8,2 %extract din Ciupercaextract din Momordica Charanticastravete murat 26,1 %Pueraria thunbergianavita chinezeasca 30,3 %extract din Lycium Chinense 11,0 %mushroom 24,4 %amiloza 3,0/100gcontinut: Flavone total 1,9 g, Diabet ...