Plasturi pentru ochi, Ocluzor, 10 buc, Minut

Plasturi pentru ochi, ocluzoare adulti, 10 buc, Minut

Plasturi oculari - ocluzoare adulti

Indicatii de folosire plasturi oculari: pentru protejarea si odihnirea ochiului. pentru prevenirea infectiilor la ochi, pentru protectia ochiului dupa operatie,

Proprietati: Este foarte moale, fabricat din material netesut ce permite pielii sa respire. Plasturi oculari pentru ochi ambalati individual. Foarte absorbant. Convenabil si foarte usor de aplicat, plasturele este gata pentru aplicare si se poate indepartat foarte usor, fara durere. Special conceput si adaptat la morfologia ochiului oferind o miscare cat mai libera a ploapei. 

7,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
CantitatePretAi economisit
56,88 RONPana la 3,10 RON
 In stoc
 

 

Plasturi pentru ochi (ocluzoare adulti), 10 buc/cutie

Plasturi pentru ochi (ocluzoare adulti)

Plasturi pentru ochi ( ocluzoare adulti) este un pansament steril care se poate folosi pentru: protectia ochiului dupa operatie, ajuta la prevenirea infectiilor la ochi sau protejarea si odihnirea ochilor.

Plasturele steril este moale, foarte absorbant fiind fabricat din material netesut ce permite pielii sa respire.

Plasturii pentru ochi au urmatoarele dumensiuni: 6.5 cm x 4.5 cm.

Prezentare: 10 plasturi oculari per cutie

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa