Colagen lichid Repair + Acid Hialuronic (10.000 mg), Swedish Collagen - 500 ml
Pret redus

Colagen Lichid Repair (10.000 mg), 500 ml, Swedish Collagen

Colagen Lichid Repair este un supliment alimentar lichid cu gust natural de fructe de padure, conține 10.000 mg de colagen marin pentru o piele sanatoasa si ferma, par sanatos si unghii puternice.

118,00 RON 131,00 RON - 13,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Colagen Lichid Repair (10.000 mg), Swedish Collagen, 500 ml

Colagen Lichid Repair este un supliment alimentar lichid cu gust natural de fructe de padure, conține 10.000 mg de colagen marin pentru o piele sanatoasa si ferma, par sanatos si unghii puternice.

Proprietăți si beneficii:

COLAGENUL este unul dintre elementele principale ale oaselor, mușchilor, tendoanelor și ligamentelor. Minimizează liniile fine și ridurile, reduce daunele solare, îmbunătățește elasticitatea pielii, intareste unghiile slabe sau deteriorate, îngroașă părul fin și încetinește căderea acestuia.

Beneficiile suplimentului:

- Asigura hidratarea pielii din interior spre exterior fiind recomandat pentru frumusețea pielii, a părului și a unghiilor;

- Îmbunătățește semnificativ textura pielii si menține elasticitatea și fermitatea;

- Intărește părul și unghiile si contribuie la reducerea căderii acestuia;

- Puternice antioxidante și antiinflamatoare motiv pentru care ajuta la combaterea semnelor vizibile de îmbătrânire a pielii;

- Conține colagen din peste de cea mai inaltă calitate cu gust delicios de fructe de pădure;

- Asigura buna funcționare a oaselor, cartilajelor, tendoanelor, articulatiilor și a musculaturii;

Cum și când să luați Collagen Repair pentru cele mai bune rezultate?

Pentru a obține rezultatele dorite, se recomandă o doză zilnică de 25ml de colagen. Studiile de evaluare a beneficiilor suplimentelor de colagen au fost efectuate pe baza unui aport zilnic, așa că vă sugerăm să luați Collagen Repair în fiecare zi pentru a obține efectele dorite.

Compozitie:

Fiecare doza de 25 ml contine 10.000 mg colagen de peste, biotina 5000 mcg, MSM 125 mg, zinc, siliciu, seleniu si vitaminele C, B5, B6, B12.

Contine si un amestec detoxifiant de 100 mg de aloe vera, ceai verde si bioflavonoide din citrice.

Administrare:

25 ml zilnic.

Prezentare: 500 ml

Data ultimei actualizari: 02.11.2022

Colagen Lichid Repair (10.000 mg), Swedish Collagen, 500 ml

7350122360111
Fisa tehnica
Beneficii:
hidratarea pielii
Administrare:
cale orala
Compozitie:
colagen, biotina, MSM

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.